Huis verkopen

Panoramisch uitzicht op zee - Cannes

€ 5.490.000
Oppervlakte 260 m²

Ons agentschap biedt in het gebied van Californië op de heuvels van Cannes, deze prachtige eigentijdse woning van ongeveer 260 m² heeft een mediterrane tuin op verschillende niveaus van 2.300 m² en geniet van een prachtig uitzicht over de baai van Cannes. Op de begane grond bestaat de villa uit een entree die direct leidt naar de woon/eetkamer die uitkomt op het terras met prachtig uitzicht op zee, een volledig uitgeruste keuken en een ouderslaapkamer, die uitkomt op een terras met uitzicht op zee, met kleedkamer, badkamer ensuite en toilet.Le eerste verdieping bestaat uit een slaapkamer die uitkomt op het terras met kleedkamer, badkamer en suite en toilet, een tweede slaapkamer die uitkomt op het terras met kleedkamer, badkamer en toilet, een derde slaapkamer die uitkomt op het terras met uitzicht op zee, kleedkamer, badkamer en toilet, en een vierde slaapkamer met doucheruimte en toilet met een eigen ingang. De woning is volledig voorzien van airconditioning, een alarmsysteem, WiFi en satelliet-tv. Een prachtig verwarmd overloopzwembad (11m x 4m), een groot terras uitgerust met een eetkamer en een lounge met barbecue en een buitenparkeerplaats maken deze woning compleet.

Neem contact met ons op voor een bezoek en een persoonlijke selectie van alternatieve woningen. Wij bieden een volledige service in onroerend goed, van selectie, bezoeken en onderhandelingen tot financiering, renovaties en de meest effectieve fiscale structuur. Maak gebruik van ons uitgebreide netwerk van experts!

Meer toeristische informatie over Cannes

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 5.490.000
  • Type objectHuis
  • Slaapkamers5
  • Referentie1437269

Locatie

Dit object ligt in Cannes (06400), in Alpes-Maritimes (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Living on the Côte d'Azur

    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod