Huis verkopen

SOLE AGENT- Cannes Palm Beach - Prachtige 3 kamers van 101 m2 - Uitzicht op zee - Zwembad

€ 1.390.000
Oppervlakte 85.44 m²

Coup de Coeur !!!! Uw internationale vastgoedplatform aan de Côte d’Azur biedt u 20 meter van het strand, gelegen op de 2e verdieping in een luxe residentie in absolute rust. Dit appartement van 101 m2 (85,89m2 LC) is volledig gerenoveerd met smaak, hoogwaardige materialen, volledig voorzien van airconditioning. Het appartement bestaat uit een hal, een grote woonkamer die uitkomt op een terras van 19m2 met uitzicht op zee, twee slaapkamers en suite, een met doucheruimte, de tweede met badkamer met uitzicht op zee, een gastentoilet.
Deze woning beschikt over een kelder en een gesloten garage
Gemeubileerd verkocht

Neem contact met ons op voor een bezoek en een persoonlijke selectie van alternatieve woningen. Wij bieden een volledige service in onroerend goed, van selectie, bezoeken en onderhandelingen tot financiering, renovaties en de meest effectieve fiscale structuur. Maak gebruik van ons uitgebreide netwerk van experts!

Meer toeristische informatie over Cannes

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 1.390.000
  • Type objectAppartement
  • Slaapkamers2
  • Referentie1440395

Locatie

Dit object ligt in Cannes (06400), in Alpes-Maritimes (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Living on the Côte d'Azur

    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod