Huis verkopen

Cannes California, luxe 3 slaapkamer appartement in een prestigieuze residentie met 180° zeezicht

€ 2.810.000
Oppervlakte 190 m²

In het hart van Californië, in een prestigieuze residentie, een appartement van 190 m2 met een terras van 70 m2, met een prachtig uitzicht op zee over de Lerins eilanden en de baai van Cannes. Het is een 4-kamerappartement met een prachtige entree, een ontvangstruimte, 3 slaapkamers waarvan 2 master suites, een ingerichte keuken met wasruimte, een kantoor, 2 badkamers, een doucheruimte en 3 aparte toiletten. De residentie biedt pendeldiensten naar het centrum van Cannes, een zwembad en tennisbanen. We houden van: het prachtige 180° zeezicht, de uitstekende ligging en de uitstekende helderheid.

Neem contact met ons op voor een bezoek en een persoonlijke selectie van alternatieve woningen. Wij bieden een volledige service in onroerend goed, van selectie, bezoeken en onderhandelingen tot financiering, renovaties en de meest effectieve fiscale structuur. Maak gebruik van ons uitgebreide netwerk van experts!

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 2.810.000
  • Type objectAppartement
  • Slaapkamers3
  • Referentie1468778

Locatie

Dit object ligt in Cannes (06400), in Alpes-Maritimes (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Living on the Côte d'Azur

    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod