Huis verkopen

Bourgeois Appartement te koop in Cannes, met uitzicht op zee

€ 1.890.000
Oppervlakte 175 m²

REF: 082023-002. Een prachtig Bourgeois appartement op de bovenste verdieping met panoramisch uitzicht op zee, gelegen in een gerenommeerd 19e eeuws paleis in de gewilde wijk Croix des Gardes en op loopafstand van de zandstranden. Het appartement is gelegen op de bovenste verdieping met een prachtig terras op het zuiden, en het bestaat uit 3 slaapkamers, 2 badkamers, een entree, een aparte keuken, een mooie woon/eetkamer en een veranda. Inbegrepen in de verkoop is een aangrenzend kantoor/meisjeskamer die kan worden gecombineerd met het appartement, evenals een kelder (op de 5e verdieping). Collectieve parkeerplaats in de Residence.

Neem contact met ons op voor een bezichtiging en een persoonlijke selectie van alternatieve woningen. Wij bieden een volledige service in onroerend goed, van selectie, bezoeken en onderhandelingen tot financiering, renovaties en de meest effectieve fiscale structuur. Maak gebruik van ons uitgebreide netwerk van experts!

Meer toeristische informatie over Cannes

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 1.890.000
  • Type objectAppartement
  • Slaapkamers3
  • Referentie1496688

Locatie

Dit object ligt in Cannes (06400), in Alpes-Maritimes (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Living on the Côte d'Azur

    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod