Huis verkopen

CANNES nieuw onroerend goed te koop T2 Cote Azur

€ 560.400
Oppervlakte 53 m²

Cannes is een stad van zaken, vrije tijd, ontspanning en festivals, een veelzijdige stad die elk jaar 3 miljoen bezoekers van over de hele wereld trekt. Beschut door het Esterelmassief en met uitzicht op zee geniet de stad van een mediterraan klimaat met 300 dagen zon per jaar. De gemeente, organisator van congressen en festivals van internationaal formaat, is uitgerust met infrastructuren die een gemakkelijke toegang garanderen.
De hoofdstad van de film is wereldwijd bekend om zijn beurzen en festivals die het hele jaar door plaatsvinden. Maar ook om zijn prestigieuze paleizen (Le Martinez, Le Carlton, enz.) die worden bezocht door sterren van de Zevende Kunst.

Tussen de rue d’Antibes en de Croisette ligt de wijk Carré d’Or. Deze residentie in Cannes met gerenoveerde appartementen ligt op een toplocatie vlakbij een echte centrale en dynamische slagader van Cannes en een boulevard die wereldberoemd is om zijn mooie promenade en zijn luxemerken.

Deze residentie in Cannes is ideaal gelegen, in het Carré d’Or, op een steenworp afstand van het Palais du Festival, de Croisette en alle voorzieningen.
Dit typisch charmante gebouw in Cannes geniet van een erfgoedlocatie, populair bij congresklanten.

CANNES nieuw onroerend goed te koop T2 Cote Azur

De gerenoveerde appartementen van de residentie Carré d’Or, van studio’s tot 2-kamerappartementen, bieden kwaliteitsdiensten en zijn volledig uitgerust en gemeubileerd.
De appartementen worden verkocht zoals ze zijn; een meubelpakket en een werkpakket worden aangeboden aan
investeerders.

Dit object was voorheen in handen van een vastgoedbedrijf en werd volledig gemeubileerd verhuurd.
Terugvorderbare BTW / Levering inbegrepen.

RENDEMENT: van 2,65% tot 3,94%.
BEHEERDER: 4G PRODUCTIE
LEVERING: Voltooid

Neem voor meer informatie contact met ons op.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 560.400
  • Type objectNieuwbouw
  • Slaapkamers1
  • Referentie1469533

Locatie

Dit object ligt in Cannes (06400), in Alpes-Maritimes (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Living on the Côte d'Azur

    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod