Huis verkopen
€ 4.700.000
Oppervlakte 380 m²

Deze onder architectuur gebouwde villa ligt in de woonwijk Super-Cannes op een perceel van 2057 m² en is een high-end project, met prachtige afwerkingen, domotica en grote, goed ingerichte en comfortabele ruimtes.

De begane grond heeft 3 slaapkamers, 3 badkamers, fitnessruimte, sauna, gastentoilet, woonkamer en wasruimte.

Op de eerste verdieping is er een volledig uitgeruste open keuken, een woon/eetkamer, een ouderslaapkamer op één niveau, een en-suite slaapkamer, een gastentoilet.

Een garage van 44 m² en een zwembad maken deze woning compleet.

Met zijn ruime kamers, zijn prachtige afwerking, zijn privézwembad en zijn weelderige tuin, vertegenwoordigt de villa een uitzonderlijk product en een ongelooflijke kans om gegrepen te worden.

Neem contact met ons op voor een bezoek en een persoonlijke selectie van alternatieve eigendommen. Wij bieden een volledige service in onroerend goed, van selectie, bezoeken en onderhandelingen tot financiering, renovaties en de meest effectieve fiscale structuur. Maak gebruik van ons uitgebreide netwerk van experts!

Meer toeristische informatie over Cannes

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 4.700.000
  • Type objectHuis
  • Slaapkamers5
  • Referentie1497417

Locatie

Dit object ligt in Cannes (06400), in Alpes-Maritimes (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Living on the Côte d'Azur

    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod