Huis verkopen

Te koop - Appartement Bourgeois 5 kamers - Cannes Oxford

€ 769.000
Oppervlakte 149.25 m²

Cannes Oxford :

Gelegen in een voormalig hotel in een groot beveiligd privépark in een rustige omgeving, op slechts 10 minuten lopen van de rue d’Antibes en dicht bij alle voorzieningen.

Kom en ontdek dit ruime en lichte appartement van 150 m2, volledig blootgesteld op het zuiden.

Het bestaat uit een woonkamer met uitzicht op het park, een salon / eetkamer, een aparte keuken, 3 slaapkamers, 2 badkamers en veel bergruimte.

Bij het appartement horen een grote garage, een kelder, een dienstruimte en talrijke parkeerplaatsen op de binnenplaats.

Mogelijkheid om een garage bij te kopen.

“Informatie over de risico’s waaraan deze woning is blootgesteld, is beschikbaar op de website van Georisques: www.georisques.gouv.fr”

Neem contact met ons op voor een bezoek en een persoonlijke selectie van alternatieve eigendommen. Wij bieden een volledige service in onroerend goed, van selectie, bezoeken en onderhandelingen tot financiering, renovaties en de meest effectieve fiscale structuur. Maak gebruik van ons uitgebreide netwerk van experts!

Meer toeristische informatie over Cannes

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 769.000
  • Type objectAppartement
  • Slaapkamers3
  • Referentie1497533

Locatie

Dit object ligt in Cannes (06400), in Alpes-Maritimes (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Living on the Côte d'Azur

    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod