Huis verkopen

Te koop - Cannes Croisette 3-kamer appartement

€ 2.490.000
Oppervlakte 75.4 m²

Cannes Croisette:

Gelegen in een luxe residentie aan de prestigieuze boulevard de la Croisette, presenteren wij dit prachtige 75m2 3-kamer appartement, volledig gerenoveerd in 2022 en met panoramisch uitzicht op zee.

Het is als volgt samengesteld: een hal, een volledig uitgeruste Amerikaanse keuken die uitkomt op de woonkamer, een terras op het zuiden, twee slaapkamers met badkamer en suite.

“Informatie over de risico’s waaraan deze woning is blootgesteld, is beschikbaar op de website van Géorisques: www.georisques.gouv.fr”

Neem contact met ons op voor een bezoek en een persoonlijke selectie van alternatieve woningen. Wij bieden een volledige service in onroerend goed, van selectie, bezoeken en onderhandelingen tot financiering, renovaties en de meest effectieve fiscale structuur. Maak gebruik van ons uitgebreide netwerk van experts!

Meer toeristische informatie over Cannes

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 2.490.000
  • Type objectAppartement
  • Slaapkamers2
  • Referentie1497557

Locatie

Dit object ligt in Cannes (06400), in Alpes-Maritimes (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Living on the Côte d'Azur

    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod