Huis verkopen

4 SLAAPKAMER APPARTEMENT TE KOOP CANNES

€ 850.000
Oppervlakte 131.38 m²

Groot appartement van 131m2 met 4 slaapkamers te koop vlakbij de boulevard Carnot, met de mogelijkheid om een vrij beroep uit te oefenen.

Het biedt een grote, lichte woonkamer met kantoorruimte, 4 grote slaapkamers, badkamer met douche, een grote volledig uitgeruste keuken en 3 terrassen.

Ideaal gelegen, niet ver van het stadscentrum, met alle winkels, bushaltes en voorzieningen in de buurt, is dit appartement ideaal voor een groot gezin, of voor grote kantoren.

Bovendien zijn twee parkeerplaatsen in de kelder en twee kelders bij de prijs inbegrepen.

Informatie over de risico’s waaraan deze woning is blootgesteld is beschikbaar op de website van Géorisques: georisques.gouv.fr

Neem contact met ons op voor een bezoek en een persoonlijke selectie van alternatieve eigendommen. Wij bieden een volledige service in onroerend goed, van selectie, bezoeken en onderhandelingen tot financiering, renovaties en de meest effectieve fiscale structuur. Maak gebruik van ons uitgebreide netwerk van experts!

Meer toeristische informatie over Cannes

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 850.000
  • Type objectAppartement
  • Slaapkamers4
  • Referentie1547300

Locatie

Dit object ligt in Cannes (06400), in Alpes-Maritimes (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Living on the Côte d'Azur

    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod