Huis verkopen

Prachtige karaktervolle villa volledig gerenoveerd Cannes

€ 1.995.000
Oppervlakte 198 m²

CANNES MONTROSE – Ontdek deze prachtige karaktervolle villa van 163 m2 met zwembad, volledig gerenoveerd in 2004 met gebruik van kwaliteitsmaterialen, met een bevoorrechte ligging op korte loopafstand van de winkels. Deze charmante woning staat op een prachtig terrein van 800 m2 beplant met bomen, met de mogelijkheid van een uitbreiding om je leefruimte te vergroten.

Binnen bestaat de villa uit een ruime woonkamer van 41 m2, een gezellige ruimte om vrienden en familie te ontvangen. De aparte, volledig uitgeruste keuken is ideaal voor fijnproevers. Er zijn ook 4 slaapkamers, waaronder een master suite met kleedkamer, die comfortabele, intieme leefruimtes bieden. Een lichte veranda van 28 m2 voegt een extra vleugje elegantie toe aan dit huis.

Aan de achterkant van de villa staat een vrijstaand bijgebouw met 2 kamers, gerenoveerd in 2019, met een eigen terras. Dit bijgebouw van 35 m2 bestaat uit een ingerichte en uitgeruste keuken, een woonkamer, een doucheruimte met toilet en een slaapkamer met garderobe. Dit is een ideale ruimte om gasten te ontvangen of om een onafhankelijk kantoor te creëren.

De villa heeft ook een grote kelder van 64,30 m2, bestaande uit een garage, een doucheruimte met toilet en een wijnkelder. Een buitenatelier en een petanqueterrein maken de faciliteiten van het huis compleet.

Deze uitzonderlijke villa is zorgvuldig gerenoveerd en biedt een unieke woonomgeving in Cannes Montrose. Zijn charme, hoogwaardige inrichting en buitenruimtes maken het tot een echte favoriet. Mis deze kans niet om in een van de meest gewilde wijken van Cannes te wonen.

Neem nu contact met ons op voor een bezichtiging en ontdek alle voordelen van deze uitzonderlijke villa in Cannes Montrose.

Neem contact met ons op voor een bezichtiging en een persoonlijke selectie van alternatieve woningen. Wij bieden een volledige service in onroerend goed, van selectie, bezichtigingen en onderhandelingen tot financiering, renovaties en de meest effectieve fiscale structuur. Maak gebruik van ons uitgebreide netwerk van experts!

Meer toeristische informatie over Cannes

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 1.995.000
  • Type objectHuis
  • Referentie1548982

Locatie

Dit object ligt in Cannes (06400), in Alpes-Maritimes (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Living on the Côte d'Azur

    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod