Huis verkopen

Te koop Townhouse met zwembad Cannes Petit Juas

€ 1.595.000
Oppervlakte 220 m²

CO-EXCLUSIVITEIT CANNES :

Gelegen in de woonwijk Petit-Juas, op 5 minuten van La Croisette en vlakbij scholen en winkels. Kom en ontdek deze Provençaalse villa van 220m² met zwembad.

De villa is als volgt samengesteld:

Op de begane grond: een inkomhal, een woonkamer, een aparte keuken die uitgeeft op een groot terras op het zuiden, 3 slaapkamers, een douchekamer, een wasruimte.

Op de 1e verdieping: een slaapkamer en suite met balkon.

Op de begane grond: een 2-kamerappartement van 49 m2 met een slaapkamer, een keuken en een doucheruimte en een studio van 27 m2 met keuken en doucheruimte.

De tuin is uitgerust met een mooi zwembad en een loungehoek.

Een grote garage van 100 m2 en een dubbele parkeerplaats maken de woning compleet.

“Informatie over de risico’s waaraan deze woning is blootgesteld is beschikbaar op de website van Georisques: www.georisques.gouv.fr”

Neem contact met ons op voor een bezoek en een persoonlijke selectie van alternatieve woningen. Wij bieden een volledige service in onroerend goed, van selectie, bezoeken en onderhandelingen tot financiering, renovaties en de meest effectieve fiscale structuur. Maak gebruik van ons uitgebreide netwerk van experts!

Meer toeristische informatie over Cannes

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 1.595.000
  • Type objectHuis
  • Slaapkamers5
  • Referentie1549479

Locatie

Dit object ligt in Cannes (06400), in Alpes-Maritimes (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Living on the Côte d'Azur

    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod