Huis verkopen

CANNES Nieuw appartement te koop Franse riviera T2

€ 277.704
Oppervlakte 33 m²

DE CHARME VAN HET PRESTIGIEUZE
Welkom bij dit renovatieprogramma in Cannes, een stad die glamour en elegantie oproept aan de Franse Rivièra. Deze residentie ligt in de wijk Petit Juas, vlakbij het SNCF-station, de oude haven, de Croisette en het Palais des Festivals. Cannes staat wereldwijd bekend om zijn filmfestival van Cannes en zijn gouden zandstranden, waardoor deze stad een prestigieuze plek is met internationale invloed.

STRATEGISCHE LOCATIE
Het renovatieprogramma Petit Juas in Cannes profiteert van een strategische locatie, in de nabijheid van 4 instellingen voor hoger onderwijs, waardoor het een uitzonderlijke kans is voor studenten. Bovendien maakt de nabijheid van de oude haven, de Croisette en het Palais des Festivals het een ideale keuze voor seizoensarbeiders. Deze bevoorrechte locatie biedt gemakkelijke toegang tot alles wat Cannes te bieden heeft.

CANNES Nieuw appartement te koop Franse riviera T2

EEN DUBBEL VOORDEEL INVESTERING
Gelegen in een bloeiende residentiële sector, biedt dit renovatieprogramma in Cannes een slim antwoord op de studenten- en seizoenshuurmarkten. De redelijke prijzen aangepast aan beide bevolkingsgroepen maken deze investering een verstandige keuze. De ideale locatie is gunstig voor gemeubileerde huurwoningen voor studenten en seizoensarbeiders, waardoor het potentiële huurrendement wordt gemaximaliseerd. Bovendien zorgt de nabijheid van het Palais des Festivals voor optimalisatie van het conferentiebeheer, wat nieuwe mogelijkheden opent.

ZORGVULDIG GERENOVEERDE ARCHITECTUUR
Dit renovatieprogramma voor Petit Juas bestaat uit 2 verdiepingen met daarin 10 appartementen, variërend van studio’s tot T2 Duplexen, voor een totale oppervlakte van 287 m2. Het gebouw is volledig gerenoveerd, van de appartementen tot de gemeenschappelijke ruimtes, inclusief de gevels, met gebruik van hoogwaardige materialen. De appartementen zijn volledig gemeubileerd, voorzien van airconditioning, uitgerust en ingericht volgens de huidige trends, waardoor een optimaal wooncomfort wordt gegarandeerd.

EEN RESIDENTIE KLAAR OM TE HUUR
Dit renovatieprogramma in Cannes is in juli 2020 opgeleverd en de verhuur is effectief. U kunt dus met een gerust hart investeren en profiteren van de onmiddellijke beschikbaarheid van deze woning. Aan elk detail is gedacht om een ​​prettige, moderne en functionele leefomgeving te bieden, zowel voor studenten als voor seizoenshuurders.

KANS IN HET HART VAN DE COTE D’AZUR
Samenvattend vertegenwoordigt dit renovatieprogramma in Cannes een unieke investeringsmogelijkheid in een van de meest populaire steden aan de Franse Rivièra. De strategische ligging, de zorgvuldig gerenoveerde architectuur en de volledig uitgeruste accommodatie maken het een verstandige keuze voor wie op zoek is naar een winstgevende investering in huurwoningen aan de Franse Rivièra. Ontdek het elegante leven van Cannes binnen dit renovatieprogramma van Petit Juas.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 277.704
  • Type objectOnbekend
  • Slaapkamers1
  • Referentiemil-CIP-944-44049

Locatie

Dit object ligt in Cannes (06400), in Alpes-Maritimes (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Wonen aan de Cote d Azur


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod