Huis verkopen

CANNES Nieuwbouw appartement T2 Franse riviera

€ 560.400
Oppervlakte 53 m²

EEN STAD VAN ZAKELIJK EN VRIJE TIJD
Cannes, een veelzijdige stad, is een populaire bestemming voor zaken, vrije tijd, ontspanning en festivals. Jaarlijks verwelkomt het ongeveer 3 miljoen bezoekers van over de hele wereld. Genesteld tussen het Esterel-massief en de Middellandse Zee, profiteert Cannes van een uitzonderlijk mediterraan klimaat met meer dan 300 dagen zon per jaar. Als organisator van internationaal gerenommeerde congressen en festivals beschikt de stad over een moderne infrastructuur die een gemakkelijke toegang garandeert.

DE CARRÉ D’OR: EEN LOCATIE NAAR KEUZE
Gelegen tussen de beroemde Rue d’Antibes en de Croisette, genieten de gerenoveerde appartementen van Cannes op een toplocatie in Carré d’Or, dicht bij een bruisende centrale verkeersader van Cannes, evenals een wereldberoemde promenade vol met luxe boetieks. Deze residentie is ideaal gelegen, op een steenworp afstand van het Palais du Festival, de Croisette en alle voorzieningen. Dit typisch Cannes-gebouw ligt op een historische locatie die zeer gewaardeerd wordt door conferentiegasten.

CANNES Nieuwbouw appartement T2 Franse riviera

KWALITEIT GERENOVEERDE APPARTEMENTEN
De gerenoveerde appartementen van Carré d’Or, variërend van studio’s tot 2 kamers, bieden hoogwaardige diensten en zijn volledig uitgerust en ingericht. Ze worden aangeboden zoals ze zijn, maar er zijn meubels en werkpakketten beschikbaar voor investeerders. Deze woning was voorheen eigendom van een vastgoedmaatschappij en werd geheel gemeubileerd verhuurd. Bovendien is de BTW terugvorderbaar en is de levering inbegrepen in het pakket.

Voor meer informatie, aarzel niet om ons te contacteren. Dit is een niet te missen kans om te investeren in gerenoveerde appartementen in het hart van de Carré d’Or in Cannes.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 560.400
  • Type objectOnbekend
  • Slaapkamers1
  • Referentiemil-CIP-918-43543

Locatie

Dit object ligt in Cannes (06400), in Alpes-Maritimes (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Wonen aan de Cote d Azur


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod