Huis verkopen

CANNES Nieuwbouw appartement Franse riviera T2

€ 330.000
Oppervlakte 49 m²

EEN INTIMISTISCHE GROENE OMGEVING IN HET HART VAN DE STAD
Cannes, beroemd om zijn internationale filmfestival, biedt een bijzondere levenskunst, fijne zandstranden en legendarische plekken om te wonen. Een wandeling over de Croisette, de Middellandse Zee als horizon, de felgekleurde markten of zelfs het historische stadscentrum dat uitnodigt tot zuidelijke gastronomie en cultuur, zoveel bezienswaardigheden die Cannes tot een populaire stad maken.
De nieuwe residentie in het hart van de stad is gelegen in een ideaal gelegen wijk: Petit Juas, vlakbij Parc Beauvallon en het Simone Veil ziekenhuis. Scholen, Jacqueline de Romilly kleuter- en basisscholen, winkels, restaurants en groenvoorzieningen, dit is het kader waarbinnen dit volgende adres past.

NATUUR EN ARCHITECTUUR VERENIGD VOOR 12 PRIVILEGIES
Charme en karakter verenigd met de natuur, architectuur ontworpen om u de mooiste panorama’s te bieden in een groene omgeving met kurkeiken en steeneiken. Een uitzonderlijke woonomgeving die een geweldige investering garandeert voor slechts 12 bevoorrechte mensen.
Aangename en functionele woonruimtes, 2 tot 4 kamerappartementen badend in het licht dankzij buitenruimtes die uitkomen op de natuur. Sommige appartementen hebben uitzicht op zee. Uitzonderlijke vegetatie omringt de residentie om te profiteren van de rust en de zon van het mediterrane klimaat.

CANNES Nieuwbouw appartement Franse riviera T2

COMFORT EN GEMAK
Een milieuvriendelijke woning, met kwaliteitsmaterialen die zorgvuldig zijn geselecteerd voor een optimaal thermisch en akoestisch comfort.
Grote terrassen of privétuinen met uitzicht op een beschermde omgeving, en verfijnde kwaliteitsdiensten vervolledigen dit uitzonderlijke woonaanbod.

EEN EXCLUSIEVE LOCATIE
Een exclusieve locatie: transport, winkels, scholen, diensten in de buurt, maken van deze intieme residentie een rustige en veilige plek om te wonen, met meerdere belichtingen en prachtige openingen die de lichtinval bevorderen.
Samenvattend biedt de nieuwe residentie in Cannes een idyllische leefomgeving, in het hart van de stad, waar architectuur met de natuur trouwt, waardoor een kwaliteitsinvestering wordt gegarandeerd voor slechts 12 bevoorrechte mensen in een bevoorrechte omgeving.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 330.000
  • Type objectOnbekend
  • Slaapkamers1
  • Referentiemil-CIP-951-44389

Locatie

Dit object ligt in Cannes (06400), in Alpes-Maritimes (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Wonen aan de Cote d Azur


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod