Huis verkopen

CANNES Zuid Frankrijk T3 Nieuwbouw appartement

€ 548.000
Oppervlakte 70 m²

NIEUWE RESIDENTIE IN CANNES: EEN BEVOORRECHTE PLAATS OM TE WONEN AAN DE POORTEN VAN HET CENTRUM
Reserveer nu uw toekomstige woonruimte en verhuis dit jaar naar de nieuwe residentie in Cannes, ideaal gelegen aan de poorten van het stadscentrum. Profiteer van een ideale locatie waar alles te voet bereikbaar is, op slechts een paar minuten van de winkels, het treinstation en de stranden van de Croisette.

EEN PRAKTISCH EN AANGENAME ADRES
Genesteld in de rust van een pad, profiteert de residentie aan de poorten van het stadscentrum van een praktische locatie waar winkels, het SNCF-station, het kinderdagverblijf, scholen en middelbare school te voet bereikbaar zijn in een paar minuten. Wat de recreatie betreft liggen de stranden van Cannes en de beroemde Croisette op slechts een steenworp afstand en bieden ze een ideale leefomgeving om ten volle te genieten van het leven aan zee.

CANNES Zuid Frankrijk T3 Nieuwbouw appartement

EEN INTIMISTISCHE EN MODERNE RESIDENTIE
De nieuwe residentie aan de rand van het centrum bestaat uit slechts zes appartementen en biedt een intieme en vriendelijke sfeer. De architectuur combineert elegantie en moderniteit en past perfect in de stedelijke omgeving. Het komt uit op een aangenaam aangelegde ruimte in het hart van de stad en biedt zo een rustige en groene leefomgeving.

FUNCTIONELE EN LICHTE APPARTEMENTEN
De appartementen in de nieuwe residentie in Cannes zijn ontworpen met functionele plannen en kwaliteitsdiensten. De woonkamers op het zuiden baden in natuurlijk licht, waardoor aangename en comfortabele woonruimtes ontstaan. Elke accommodatie wordt bovendien uitgebreid met een prachtige buitenruimte, die momenten van ontspanning in de open lucht biedt.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 548.000
  • Type objectOnbekend
  • Slaapkamers2
  • Referentiemil-CIP-1001-45565

Locatie

Dit object ligt in Cannes (06400), in Alpes-Maritimes (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Wonen aan de Cote d Azur


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod