Advertentie publiceren

Een tweede woning in Cannes, dichtbij de Croisette

€ 347.000
Oppervlakte 73 m²
Perceel 26 m²
Aantal kamers 1|2 kamers

Een tweede woning in Cannes blijft voor velen de ultieme plek om dichtbij alle internationale activiteiten te zijn zoals de Mipim, de Midem, de Lions en het internationale Film Festival. Maar ja, Cannes is zo populair en dat maakt wonen hier kostbaar. Daarbij is de grond schaars en wil de burgemeester liever geen nieuwbouw meer in de toch al drukke binnenstad. Gelukkig zijn er soms mogelijkheden die een nieuw licht op de opties schijnen; zoals dit project dat uit 5 gebouwen bestaat.
Een tweede woning in Cannes, dichtbij de Croisette - Côte Azur

Een tweede woning in Cannes, uitzicht op Esterel bergen

Een bijna Spaanse architectuur met hagelwit pleisterwerk en opengewerkte panelen op het dak. Diepe terrassen voor een eettafel en lounge bank voor maximaal buitenleven. Wonen in Cannes komt ineens in een andere dimensie; hier bevindt u zich in een groot domein met zwembad en in totaal 181 appartementen. De oplevering is 3e kwartaal 2019, maar de tijd gaat snel en dus ook de reserveringen die komende maand van start gaan.

Een tweede woning in Cannes, dichtbij de Croisette - Côte Azur

Een tweede woning in Cannes, dichtbij de Croisette - Côte Azur

Een tweede woning in Cannes, in 10 minuten op de Croisette

Uw appartement is omgeven door hoge palmbomen en groene tuinen, de ideale omlijsting voor de 300 dagen zon per jaar. Het gebouw wordt volgens de nieuwste ecologische normen gebouwd en voldoet aan de strengste criteria voor thermische isolatie. De zomerse stijl die het gebouw uitstraalt vindt u terug in alle appartementen waarbij u kunt kiezen tussen studio’s en 1,2 tot 3 slaapkamer appartementen. Dit project is perfect voor een vakantie in Cannes en biedt voor de bovenburen uitzicht op de rode rotsen van het Esterel gebergte. En beschikt u net als vele beroemdheden over een privé jet, dan is het slechts 10 minuten naar jet-set airport Cannes-Mandelieu.

Een tweede woning in Cannes, dichtbij de Croisette - Côte Azur

Voorbeeld prijzen nieuwbouw Cannes

Twee slaapkamers, 59 m2 wonen en 12 m2 balkon 310.000 euro incl parkeerplaats
Drie slaapkamers, 83 m2 en 27 m2 terras 450.000 euro incl parkeerplaats

Interesse in een tweede woning in Cannes, dichtbij de Croisette? Maak een afspraak om deze en eventueel andere objecten te bekijken.

Een tweede woning in Cannes, dichtbij de Croisette - Côte Azur

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 347.000
 • Type objectNieuwbouw
 • Kamers1|2
 • Slaapkamers3|1|2
 • Referentie364871

Locatie

Dit object ligt in Cannes (06400), in Alpes-Maritimes (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Wonen aan de Cote d Azur

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod