Advertentie publiceren

Villa in Cannes, net achter de stranden

€ 1.200.000
Oppervlakte 230 m²
Perceel 850 m²
Aantal kamers 9 kamers

Zeldzaam. Op 400m van de Rue d’Antibes, de Croisette, en de stranden van Cannes in een rustige en residentiële wijk, bieden wij deze mooie en grote villa van 230m ² op 2 niveaus op een perceel van 850m ². Mogelijkheid tot uitbreiding of zwembad. Grote garage + parkeerplaatsen. Groot potentieel met mooie volumes en de uitzonderlijke tuin met bomen.

Het huis is gelegen achter het MARTINEZ hotel in een rustige en rustige straat. Het terrein heeft een oppervlakte van 851 vierkante meter. Het huis is gebouwd op 2 niveaus van elk 115 vierkante meter. Het hele interieur van het huis is eenvoudig aan te passen omdat er geen dragende muren zijn maar alleen palen.

De voorschriften van de stad Cannes staan ​​de ontwikkeling toe van 30% van het landoppervlak, ofwel 255 vierkante meter. Het blijft dus het recht om ongeveer 100 vierkante meter op de grond te bouwen voor een uitbreiding (veranda, zwembad, enz.)

Het hele interieur van het huis moet opnieuw gedaan worden. De locatie is uitzonderlijk, er is geen land meer met individuele villa zo dicht bij het centrum van Cannes en het strand.

De woning is gebouwd in 1957. De plafondhoogtes zijn 2,80m. De vloeren zijn van beton. De tweede verdieping is bereikbaar met een vaste trap en kan onder voorwaarden worden ingericht. Bouwplannen van het huis en het topografisch onderzoek zijn bijgevoegd.

 

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 1.200.000
 • Type objectHuis
 • Kamers9
 • Slaapkamers5
 • Badkamers2

Locatie

Dit object ligt in Cannes (06400), in Alpes-Maritimes (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

ARNAUD CHARNALLET

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod