Huis verkopen

Cap d'Ail nieuwe eersteklas appartementen te koop nabij Monaco

€ 700.000
Oppervlakte 69 m²
Perceel 16 m²

Nieuwe appartementen zijn niet vaak te koop, zo dicht bij Monaco in Cap d’Ail. Aan het einde van een kronkelige doorgang vanaf de kroonlijst tekent zich een eigentijds en mineraal silhouet af, omkleed met groene daken. De twee bebouwde lijnen die de helling van de heuvel volgen, bieden een adembenemend uitzicht op de grillige kustlijn en de steile heuvels van de Kaap.

Een unieke residentie in het hart van het stadscentrum en zijn voorzieningen. Aan de poorten van Italië, op de steile lijn van de Franse Rivièra, ligt een charmant voorgebergte onder Monegaskische invloed. U kunt hier een appartement kopen en wonen in een prestigieuze bestemming sinds de Belle Époque. Cap d’Ail is een plaats voor wandelingen en een botanisch pad dat populair is bij liefhebbers van het authentieke Middellandse Zeegebied. Een dorp hoog op de klif, een groene omgeving met uitzicht op de zee, het biedt een ideale locatie op 9 minuten van Monaco en zijn geneugten.

Cap d’Ail nieuwe eersteklas appartementen te koop nabij Monaco

Cap d’Ail is ook een badplaats die bekend staat om zijn natuurlijke stranden en een winkeldorp op loopafstand. Twee wekelijkse markten verlevendigen de haven en Place de la Liberté elke week. Er zijn ook tuinen, parken en groene ruimten, echte luchtsluizen van frisheid en festiviteiten in de zomer. Een vertrouwelijk adres aan de Middellandse Zee, om op uw gemak te ontsnappen met de trein of de A8 naar Monaco, Marseille en Nice. Het is een juweel om het hele jaar door te ontdekken en te beleven.

Elegantie is het hart van alles in de buurt van Monaco

Aan het einde van een kronkelige doorgang vanaf de kroonlijst tekent zich een eigentijds en mineraal silhouet af, gehuld in groene daken. De twee gebouwde lijnen die de helling van de heuvel volgen, bieden een adembenemend uitzicht op de grillige kustlijn en de steile heuvels van de Kaap. Een unieke residentie in het hart van het stadscentrum en zijn voorzieningen. Of u nu in een studio of een 4-kamerappartement woont, uw appartement is licht en functioneel, de circulatie vloeiend en de temperatuur aangenaam in zomer en winter.

Ontworpen voor het mediterrane leven, zijn de meeste verblijven buiten uitgebreid met grote terrassen en balkons die kunnen worden verbouwd. U kunt genieten van de frisse lucht afkomstig van de kust en de altijd blauwe hemel. Voor de meest bevoorrechten opent uw verblijf zich met een extra wijds uitzicht op de zee of de mediterrane heuvels. Een nieuw adres dat ongetwijfeld uw favoriet zal blijven.

Prijzen

Nieuw appartement met één slaapkamer in Cap d’Ail, nabij Monaco. De prijs begint bij 360.000 euro

Nieuw tweeslaapkamerappartement in Cap d’Ail, nabij Monaco. De prijs begint bij 610.000 euro

Nieuw drieslaapkamerappartement in Cap d’Ail, nabij Monaco. De prijs begint bij 2.000.000 euro

 

Foto’s met dank aan https://cap-dail.com/fr/

 

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 700.000
 • Type objectNieuwbouw
 • Slaapkamers2
 • Badkamers1
 • Referentie1074880

Locatie

Dit object ligt in Cap-d'Ail (06320), in Alpes-Maritimes (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Living on the Côte d'Azur

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod