Huis verkopen

CAP DAIL Nieuwbouw appartement Franse riviera

€ 250.000
Oppervlakte 26 m²

NIEUWE RESIDENTIE IN CAP D’AIL: EEN JUWEEL VAN DE MIDDELLANDSE ZEE
Ontdek de verfijning van de Côte d’Azur in de nieuwe residentie Costa Plana in Cap d’Ail.

EEN BEnijdenswaardige locatie
Welkom in Cap d’Ail, een mediterraan juweel op slechts 18 km van Nice en 2 km van het Prinsdom Monaco. Deze stad profiteert van een benijdenswaardige ligging, die nog toegankelijker wordt gemaakt door de TER-lijn die langs de kust van de Rivièra loopt. U kunt Monaco, de snelweg A8 en de grote jachthaven gemakkelijk bereiken, zowel over land als over zee.

CAP DAIL Nieuwbouw appartement Franse riviera

EEN HOEK VAN PARADIJS AAN DE KUST
Cap d’Ail is een kustschat met zijn ongerepte kustlijn, zijn wilde baaien en zijn hemelse stranden die rechtstreeks uit een ansichtkaart lijken te komen.

ELEGANTE HEDENDAAGSE ARCHITECTUUR
De nieuwe residentie Costa Plana in Cap d’Ail onderscheidt zich door elegante, hedendaagse architectuur. De groene daken geven de woning een unieke charme, terwijl de privébuitenruimtes u uitnodigen om te genieten van de zachte mediterrane manier van leven.

EEN REEKS APPARTEMENTEN
Deze nieuwe residentie in Cap d’Ail biedt u keuze uit gevarieerde appartementen, van Lofts tot 4 kamers. Een bevoorrechte enkeling krijgt de kans om vanuit hun huis een adembenemend uitzicht op de Middellandse Zee te aanschouwen. Elk appartement is een uitnodiging om te genieten van een uitzonderlijke mediterrane woonomgeving.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 250.000
  • Type objectOnbekend
  • Referentiemil-CIP-819-40932

Locatie

Dit object ligt in Cap-d'Ail (06320), in Alpes-Maritimes (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Wonen aan de Cote d Azur


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod