Huis verkopen

CAP D AIL Nieuwbouw appartement Franse riviera

€ 212.000
Oppervlakte 23 m²

DE SIERADEN VAN DE COTE D’AZUR: CAP D’AIL
Gelegen op slechts 18 km van Nice en 2 km van het prestigieuze Prinsdom Monaco, profiteert de stad Cap d’Ail van een benijdenswaardige geografische ligging, met de Middellandse Zee op de achtergrond. Gemakkelijk bereikbaar dankzij de TER-lijn langs de Côte d’Azur, de snelweg A8 en de grote jachthaven, dit kleine stadje is een echt pareltje dat zowel over land als over zee bereikbaar is.

EEN DROOMKUSTLIJN
Cap d’Ail onthult een ansichtkaartlandschap, met zijn ongerepte kustlijn bezaaid met wilde baaien en hemelse stranden, waaronder het beroemde Mala-strand, een van de mooiste aan de Côte d’Azur. Het historische centrum herbergt Belle Époque-villa’s naast prestigieuze hotels en restaurants, waardoor een sfeer van luxe en elegantie ontstaat.

CAP D AIL Nieuwbouw appartement Franse riviera

HET COSTA PLANA-DISTRICT
De wijk Costa Plana, gelegen in Cap d’Ail, is een ware oase van rust en schoonheid. Genesteld tussen zee en bergen, biedt het een uitzonderlijke leefomgeving, beschermd tegen stedelijk tumult. Bewoners van deze buurt profiteren van een vredige sfeer, bevorderlijk voor ontspanning en rust, terwijl ze dicht bij voorzieningen en diensten zijn.

HET NIEUWE CAP D’AIL-PROGRAMMA
In het hart van deze idyllische omgeving is het nieuwe Cap d’Ail-programma een echte zeldzaamheid. Het biedt een ondergrondse parkeergarage, een waardevol kenmerk in dit populaire gebied. De nieuwe appartementen die worden aangeboden variëren van studio’s tot 4 kamers, aangepast aan alle behoeften. Deze nieuwe ontwikkeling in Costa Plana volgt op harmonieuze wijze de natuurlijke helling van het land en biedt een aantal van zijn appartementen een onbetaalbaar uitzicht op de Middellandse Zee.

HEDENDAAGSE EN MILIEUVERANTWOORDELIJKE ARCHITECTUUR
Het nieuwe Cap d’Ail-programma onderscheidt zich door zijn hedendaagse architectuur, zijn groene daken en zijn privé buitenruimtes. Het maakt deel uit van een ecologisch verantwoorde aanpak in harmonie met de omringende natuur.

Ontdek het voorrecht van het leven in Cap d’Ail, in dit uitzonderlijke nieuwbouwproject aan de Costa Plana, waar het comfort en de schoonheid van de Côte d’Azur samenkomen om een ​​buitengewone leefomgeving te creëren. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 212.000
  • Type objectOnbekend
  • Referentiemil-CIP-967-44870

Locatie

Dit object ligt in Cap-d'Ail (06320), in Alpes-Maritimes (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Wonen aan de Cote d Azur


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod