Huis verkopen

CAP D AIL Nieuwbouw appartement Franse riviera T3

€ 1.906.865
Oppervlakte 86 m²

ONTDEK DE ONVERGELIJKBARE LUXE VAN DE NIEUWE CAP D’AIL RESIDENCE, GELEGEN AAN DE POORT VAN MONACO
Aan de rand van Monaco ligt het charmante stadje Cap d’Ail, een juweel van de Franse Rivièra, bekend om zijn ongerepte stranden en pittoreske kustpad. Genesteld tussen de steile hellingen van Tête de Chien en de wilde baaien van het strand van Mala, biedt deze stad een prachtige natuurlijke omgeving waar een sfeer van rust en sereniteit heerst.

EEN IDEALE LOCATIE
Deze nieuwe luxe residentie in Cap d’Ail profiteert van een bevoorrechte locatie en biedt haar bewoners gemakkelijke toegang tot alle bezienswaardigheden in de omgeving. Of het nu voor een weekendje weg is of voor een hoofdverblijfplaats, u zult betoverd worden door de nabijheid van Monaco en de mogelijkheid om te genieten van de dynamiek terwijl u zich terugtrekt in uw oase van rust in Cap d’Ail.

CAP D AIL Nieuwbouw appartement Franse riviera T3

EEN UITZONDERLIJKE RESIDENTIËLE OMGEVING
Deze nieuwe luxe residentie aan de poorten van Monaco biedt exclusief 15 appartementen en penthouses ontworpen met aandacht voor detail en aandacht voor hoogwaardige afwerking. Elke accommodatie biedt een adembenemend uitzicht op de zee en profiteert het hele jaar door van optimale zonneschijn.

HOOGWAARDIGE DIENSTEN
Wonen in deze nieuwe residentie in Cap d’Ail betekent uzelf trakteren op een luxueuze en comfortabele levensstijl. Van de ruime op maat gemaakte terrassen tot de zorgvuldig aangelegde tuinen, inclusief het buitenzwembad, de fitnessruimte, de spa en de privéconciërgeservice, aan elk detail is gedacht om de bewoners maximaal comfort te bieden. Met zijn 57 parkeerplaatsen uitgerust voor elektrische voertuigen en zijn extra opslagruimtes, biedt deze residentie ongeëvenaard gemak voor zijn bewoners.

MAATWERK OP MAAT
Met de mogelijkheid om de indeling van elk appartement te personaliseren volgens uw voorkeuren, biedt de nieuwe residentie in Cap d’Ail u maximale flexibiliteit om de woonruimte van uw dromen te creëren. Of u nu een open keuken, een master suite met zeezicht of een thuiskantoor wilt, u kunt uw wensen waarmaken.

EEN INVESTERING NAAR KEUZE
Investeren in deze uitzonderlijke nieuwe residentie betekent niet alleen het verwerven van uitzonderlijk vastgoed, maar ook investeren in een onvergelijkbare levensstijl.
Geen enkele andere nieuwbouw van deze luxe en dit kwaliteitsniveau bestaat zo dicht bij Monaco. Qua panorama is het pand aan alle kanten volledig open zonder enig zicht.
Met een lage bebouwingsdichtheid en lage tot middelhoge gebouwen woont u in een rustige omgeving met een ongeëvenaard uitzicht.

Samenvattend biedt de nieuwe residentie Cap d’Ail een idyllische leefomgeving aan de poorten van Monaco, waarbij luxe, comfort en rust worden gecombineerd in een behouden natuurlijke omgeving. Met zijn hoogwaardige diensten en zijn strategische ligging vertegenwoordigt het een ideale investering voor wie op zoek is naar het beste van de Côte d’Azur.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 1.906.865
  • Type objectOnbekend
  • Slaapkamers2
  • Referentiemil-CIP-988-45284

Locatie

Dit object ligt in Cap-d'Ail (06320), in Alpes-Maritimes (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Wonen aan de Cote d Azur


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod