Huis verkopen

Chateauneuf de Grasse Nieuwbouw appartement Franse riviera T2

€ 275.000
Oppervlakte 42 m²

CHÂTEAUNEUF DE GRASSE: EEN HISTORISCH DORP MET PROVENCAALSE CHARME
Châteauneuf de Grasse, met uitzicht op het omliggende platteland en een panoramisch uitzicht op de baai van Cannes, is een dorp dat is opgenomen in de inventaris van historische bezienswaardigheden van de Alpes-Maritimes. In het hart van dit pittoreske stadje zijn de straten omzoomd met bosjes platanen en vijgenbomen, en de architectuur ademt geschiedenis en Provençaalse authenticiteit.

DE VREEDZAME OMGEVING VAN DE NIEUWE RESIDENTIE 3 MIN VAN OPIO
Gelegen in een gebied dat gewild is vanwege zijn groene, residentiële, kalme en vredige karakter, belichaamt deze nieuwe residentie in Châteauneuf de Grasse, gelegen op slechts 3 minuten rijden van Opio, uitmuntendheid in een beschermde omgeving. De woning is omheind en omgeven door tuinen, wat bijdraagt ​​aan het groene en residentiële karakter van de buurt. De appartementen hebben een moderne architectuur met slechts twee verdiepingen en bieden prachtige uitzichten en royale ruimtes. Elke woning strekt zich uit naar buiten en biedt een terras of privétuin, evenals een prachtig uitzicht op de omliggende bossen.

Chateauneuf de Grasse Nieuwbouw appartement Franse riviera T2

EEN MODERN EN MILIEUVRIENDELIJK PROJECT
In perfecte harmonie met de natuur richt dit moderne en milieuvriendelijke project zich op nuances en eenvoud, terwijl de nadruk ligt op licht. De buitenruimtes die elke woning versterken, zorgen voor een echt gevoel van welzijn. Deze nieuwe residentie in Châteauneuf de Grasse biedt een zwembad en groene ruimtes beplant met olijfbomen, citrusvruchten en exotische planten, waardoor een natuurlijke en rustgevende omgeving ontstaat.

ABSOLUTE COMFORT BINNEN
De binnenruimte is zorgvuldig ontworpen om absoluut comfort te bieden. De appartementen, beschikbaar van 2 tot 5 kamers, profiteren van een nette indeling en hoogwaardige diensten, zorgvuldig geselecteerd om een ​​blijvend woongemak en dagelijks welzijn te garanderen. Beleef de ervaring van een kwaliteitsleven in deze nieuwe residentie in Châteauneuf de Grasse, op slechts 3 minuten van Opio, waar rust, natuur en comfort harmonieus samenkomen.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 275.000
  • Type objectOnbekend
  • Slaapkamers1
  • Referentiemil-CIP-875-44240

Locatie

Dit object ligt in Châteauneuf-Grasse (06740), in Alpes-Maritimes (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Wonen aan de Cote d Azur


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod