Huis verkopen

Chateauneuf de Grasse Nieuwbouw appartement T3 Franse riviera

€ 369.000
Oppervlakte 61 m²

EEN HISTORISCHE STAD
Dit nieuwe adres in het hart van de stad Châteauneuf de Grasse biedt een bevoorrechte toegang tot een erfgoed dat is opgenomen in de inventaris van historische locaties van de Alpes-Maritimes. De stad, gelegen op een heuvel, kijkt uit over het omliggende platteland en biedt in de verte een panoramisch uitzicht op de baai van Cannes.

EEN AUTHENTIEKE STAD
Châteauneuf de Grasse is een atypisch stadje, gekenmerkt door zijn bosjes, platanen en vijgenbomen. De lokale architectuur weerspiegelt het Provençaalse erfgoed en de rijke geschiedenis. Dit nieuwe programma bevindt zich op de vlakten, tegenover de Golf de la Grande Bastide, in een gebied dat populair is vanwege zijn groene omgeving en rust. Dit nieuwe adres wordt omgeven door weelderige tuinen en biedt een ongerepte en rustige omgeving.

Chateauneuf de Grasse Nieuwbouw appartement T3 Franse riviera

HEDENDAAGSE ARCHITECTUUR
De residentie onderscheidt zich door haar eigentijdse en intieme architectuur en bestaat uit slechts twee verdiepingen. Elk appartement profiteert van een optimale belichting en een buitenruimte, of het nu een terras of een privétuin is, waardoor bewoners hun welzijn in de open lucht kunnen vergroten. Een zwembad maakt deze omgeving compleet en biedt bijzondere momenten van ontspanning. De belangrijkste troef van dit nieuwe programma in de vlaktes van Châteauneuf de Grasse ligt in het uitzonderlijke uitzicht op de Golf en zijn omgeving.

KWALITEIT APPARTEMENTEN
De appartementen, variërend van 2 tot 5 kamers, onderscheiden zich door hun zorgvuldige indeling en natuurlijke lichtinval. De kwaliteit van het ontwerp komt tot in de kleinste details tot uiting, met zorgvuldig geselecteerde diensten om uitzonderlijk wooncomfort te garanderen.

EEN ADRES MET UITZONDERLIJK ERFGOED
Kortom, het nieuwe programma in Châteauneuf de Grasse, gelegen in de vlaktes, biedt een unieke kans om te leven in een stad met een uitzonderlijk erfgoed. Deze moderne residentie, omgeven door een groene omgeving, combineert op harmonieuze wijze de Provençaalse charme met moderne voorzieningen. Met zijn goed ontworpen appartementen en kwaliteitsdiensten biedt het een ongeëvenaard woongemak in een beschermde omgeving.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 369.000
  • Type objectOnbekend
  • Slaapkamers2
  • Referentiemil-CIP-876-44189

Locatie

Dit object ligt in Châteauneuf-Grasse (06740), in Alpes-Maritimes (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Wonen aan de Cote d Azur


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod