Advertentie publiceren

Nieuwbouw Eze met zwembad en uitzicht op zee

€ 970.000
Oppervlakte 114 m²
Perceel 13 m²

Eze is uitermate geliefd, zowel bij de bewoners als bij de toeristen die allemaal graag hijgend de trappen op klauteren om vanaf de berg het Middeleeuwse dorpje te bewonderen. Wie in Eze bovenaan staat wordt beloond met een schitterend uitzicht over de Côte d’Azur. Als bewoners van deze nieuwe appartementen hoeft u die klim niet te maken; u woont riant in het groen en geniet vanaf uw terras van het uitzicht op zowel het oude Eze als op de Middellandse zee.

Nieuwbouw Eze met zwembad en uitzicht op zee

Er wordt niet veel nieuw gebouwd in Eze; daarom zijn we blij met dit kleinschalige project dat slechts 21 appartementen telt. U kunt in Eze een perfect tweede huisje hebben, in de grootte varierend van een studio tot een ruim dubbel hoekappartement. Exclusief voor de bewoners is er een heerlijk VERWARMD zwembad waarvanuit u eveneens van het prachtige uitzicht kunt genieten.

Nieuwbouw Eze met zwembad en uitzicht op zee

Nieuwbouw Eze met zwembad en uitzicht op zee

Op enkele minuten wandelen vindt u de lokale tennisclub van Eze; altijd handig als u zin heeft in een sportief begin van de dag. Voor heerlijk eten kunt u trouwens ook uw slag slaan in Eze, de lekkerste restaurants vindt u hier. Als u écht op culinair top niveau wilt dineren, dan is natuurlijk Chevre d’Or het aangewezen adres. Zoekt u ook al langer een nieuwbouw appartement in Eze, dan sturen wij u graag meer informatie toe!

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 970.000
 • Type objectNieuwbouw
 • Slaapkamers3
 • Badkamers2
 • ReferentieEZ-RP

Locatie

Dit object ligt in Èze (06360), in Alpes-Maritimes (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Wonen aan de Cote d Azur

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod