Huis verkopen

EZE Nieuwbouw appartement Franse riviera T3

€ 938.000
Oppervlakte 79 m²

EEN BEVOORRECHTE LOCATIE
Welkom in de nieuwe residentie Eze, een ware schat gelegen op de majestueuze hoogten die zich uitstrekken tussen Nice en Monaco. Deze plek biedt een betoverende natuurlijke omgeving die alle zintuigen aanspreekt. Genesteld in het hart van deze regio, gezegend door de schoonheid van de Middellandse Zee, is de nieuwe residentie Eze een juweeltje verborgen in het midden van weelderig groen, waardoor een unieke leefomgeving voor haar inwoners wordt gecreëerd.

HEDENDAAGSE EN ELEGANTE ARCHITECTUUR
De nieuwe residentie in een uitzonderlijke omgeving bestaat uit 22 appartementen, variërend van 2 tot 5 kamers, met een eigentijdse en elegante architectuur in perfecte harmonie met de natuurlijke omgeving. De gebouwen passen harmonieus in de ruige topografie van de regio en creëren een perfecte symbiose tussen mens en natuur. De appartementen, die voornamelijk op het zuiden liggen, bieden vanuit de meeste kamers een prachtig uitzicht op zee.

EZE Nieuwbouw appartement Franse riviera T3

EEN BETOVERENDE OMGEVING
Elk appartement in deze nieuwe residentie in Eze profiteert van een privé buitenruimte, of het nu een intieme tuin is of een groot terras. De gehele woning is omgeven door een aangelegde tuin in terrassen, een plantenkunstwerk dat op elegante wijze de contouren van het steile landschap volgt. Op de top van de residentie liggen twee prestigieuze villa’s op het dak majestueus en bieden hun eigenaren het exclusieve voorrecht van een privézwembad en een adembenemend panoramisch uitzicht.

HOOGWAARDIGE DIENSTEN
Om deze idyllische omgeving compleet te maken, beschikt de nieuwe residentie Eze over ondergrondse parkeerplaatsen, die de veiligheid en rust van de bewoners garanderen. De hoogwaardige diensten die deze residentie kenmerken, bieden een uitzonderlijk wooncomfort. Aan alles is zorgvuldig gedacht om een ​​onvergelijkbare woonervaring te creëren, waar luxe en natuur harmonieus samenvloeien.

EEN UNIEKE LEVENSKUNST
Samenvattend is de nieuwe residentie Eze veel meer dan alleen een plek om te wonen; het is een unieke levenskunst, in een uitzonderlijke omgeving die de bewoners dagelijks verbaast. Het is een ode aan de schoonheid van de Côte d’Azur, waar hedendaagse architectuur en natuurlijke pracht samenkomen om perfecte harmonie te creëren. Het is een plek waar elke dag begint met een grandioos natuurspektakel, waar de zee en de bergen samenkomen en een onvergetelijk panorama bieden. De nieuwe residentie Eze staat synoniem voor voorrecht, ervaring, een uitnodiging tot contemplatie en sereniteit.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 938.000
  • Type objectOnbekend
  • Slaapkamers2
  • Referentiemil-CIP-903-43267

Locatie

Dit object ligt in Èze (06360), in Alpes-Maritimes (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Wonen aan de Cote d Azur


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod