Advertentie publiceren

Cannes achterland - Schitterend landgoed

€ 13.500.000
Oppervlakte 968 m²

Dit indrukwekkende landgoed, benaderd door een lange oprijlaan, biedt uiterste privacy en een rustige ontspannen omgeving. Het bestaat uit een prachtig hoofdgebouw in Palladiaanse stijl, waarvan het interieur de definitie is van verfijnde elegantie, met een oppervlakte van ca. 550 m² met 2 grote slaapkamers met eigen badkamer, grote woon-en ontvangstruimten die worden overspoeld met zonlicht, een prachtig ontworpen keuken met top apparatuur, een fantastische eetkamer en een overdekt terras die perfect zijn voor binnen-en buitendiners
Aangevuld met 2 luxe gastenvilla’s, van ca. 70 m² elk, gescheiden door een verrukkelijke pond en een andere gastenvilla van ca. 265 m², daterend uit de 18e eeuw, biedt het een totaal van 8 slaapkamers, wat genoeg ruimte garandeert om vrienden te ontvangen en onvergetelijke tuinfeesten te organiseren.
Het is omgeven door ongeveer 5 hectare grond beplant met ongeveer 800 olijfbomen, mediterrane soorten en een betoverende rozentuin en beschikt over 2 grote zwembaden.
Op een benijdenswaardige locatie, op slechts 20 minuten van Cannes en 30 minuten van de internationale luchthaven van Nice, is dit opmerkelijke landgoed een unieke kans.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 13.500.000
  • Type objectHuis
  • Slaapkamers9
  • Referentie736010

Locatie

Dit object ligt in Grasse (06130), in Alpes-Maritimes (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Living on the Côte d'Azur

    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod