Huis verkopen

GRASSE Nieuwbouw appartement Franse riviera T3

€ 303.697
Oppervlakte 64 m²

DE HOOFDSTAD VAN HET PARFUM TUSSEN DE ALPEN EN DE MIDDELLANDSE ZEE
Grasse, gelegen tussen de majestueuze Alpen en de sprankelende Middellandse Zee, is een stad die bekend staat als de hoofdstad van de parfums. Het biedt een leefomgeving badend in de zon en een veelheid aan betoverende toeristische trekpleisters.

DE STAD VAN DUIZEND GEUREN
Grasse, bijgenaamd ‘de stad van de duizend geuren’, ligt op een hoogte van 350 meter in de Alpes Maritimes. Het domineert uitgestrekte vlaktes, geparfumeerd met de geur van rozen, jasmijn en olijfbomen. Deze oude middeleeuwse stad staat bekend om zijn historische rol in de parfumindustrie.

GRASSE Nieuwbouw appartement Franse riviera T3

EEN AUTHENTIEKE PROVENCAALSE CHARME
Grasse verleidt met de harmonieuze mix van Provençaalse kleuren en de onmiskenbare charme van de pleinen, de smalle straatjes, maar ook de gerestaureerde hellingen en arcades uit de 17e en 18e eeuw. Genesteld in een weelderige groene omgeving van bergen, grotten en bossen, ligt de stad op slechts een paar kilometer van de sprankelende oevers van de Middellandse Zee.

NIEUWE RESIDENTIE DICHT BIJ VOORZIENINGEN
Kom als voorproefje onze nieuwe residentie in Grasse ontdekken. Gelegen in het hart van een rustige woonwijk, op een paar minuten van winkels en dicht bij alle voorzieningen, biedt deze nieuwe residentie in Grasse, die in aanmerking komt voor verlaagde BTW, een set van 26 accommodaties van 2 tot 4 kamers met een buitentuin voor een deel verdieping en/of één of twee balkons, verdeeld over 2 gebouwen, met eigen parkeerplaats en een beveiligde residentie.

WORD EIGENAAR
Profiteer nu van onze introductieaanbiedingen op deze nieuwe woning ideaal gelegen nabij voorzieningen en word eigenaar van uw woning tegen een aantrekkelijke en betaalbare prijs. Neem voor meer informatie contact met ons op!

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 303.697
  • Type objectOnbekend
  • Slaapkamers2
  • Referentiemil-CIP-981-45022

Locatie

Dit object ligt in Grasse (06130), in Alpes-Maritimes (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Wonen aan de Cote d Azur


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod