Huis verkopen

GRASSE T4 Zuid Frankrijk Nieuwbouw appartement

€ 410.000
Oppervlakte 82 m²

Gelegen in het achterland van Cannes, tussen zee, heuvels en bergen, verleidt Grasse met zijn milde klimaat en spectaculaire natuurlijke landschappen. Deze discrete stad staat bekend als de wereldhoofdstad van parfum, kunst en geschiedenis en zit vol met culturele schatten en een rijk erfgoed, dat de authenticiteit en vitaliteit in het hart van de Provence belichaamt.

EEN BEVOORRECHTE LOCATIE
De nieuwe, intieme woning is gelegen in de zeer gewilde en rustige woonwijk Plan de Grasse en biedt een rustige en serene woonomgeving. Dicht bij talrijke winkels, scholen, kinderdagverblijven en diensten is het ideaal gelegen om aan de dagelijkse behoeften van de bewoners te voldoen.

NABIJHEID VAN ACTIVITEITENCENTRA
Dankzij de nabijheid van Sophia Antipolis en Mouans Sartoux is deze residentie perfect voor een evenwichtig gezins- en beroepsleven. Bovendien liggen veel iconische bezienswaardigheden, zoals het Internationale Parfummuseum en de parfumerie Fragonard, op minder dan 10 minuten rijden.

GRASSE T4 Zuid Frankrijk Nieuwbouw appartement

TOEGANKELIJKHEID EN VERVOER
Het openbaar vervoer is gemakkelijk bereikbaar, met bushaltes op slechts 500 meter van de residentie, met verbindingen naar het SNCF-treinstation, Sophia Antipolis en Antibes. Het SNCF-treinstation ligt op 4 km afstand en Cannes en de stranden liggen op 20 minuten rijden. De luchthaven Nice-Côte d’Azur ligt op 30 minuten afstand en de snelweg A8 ligt op 15 minuten afstand.

HOOGWAARDIGE ARCHITECTUUR EN DIENSTEN
De architecturale geest van de residentie combineert traditie en moderniteit, met eigentijdse en verfijnde lijnen. Materialen in warme tinten passen harmonieus in de natuurlijke omgeving. De appartementen, variërend van 2 tot 4 kamers, bieden het beste op het gebied van comfort, met goed ontworpen ruimtes en hoogwaardige architectuur. De residentie beschikt over 12 accommodaties verdeeld over 2 verdiepingen, in een uitzonderlijke bosrijke en groene omgeving en biedt haar bewoners een bevoorrechte levenskwaliteit.

Mis de kans niet om te wonen of te investeren in deze intieme nieuwe residentie in Grasse, gelegen in het hart van Plan de Grasse, en biedt een perfecte balans tussen rust en toegankelijkheid van alle diensten en voorzieningen.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 410.000
  • Type objectOnbekend
  • Slaapkamers3
  • Referentiemil-CIP-1006-45696

Locatie

Dit object ligt in Grasse (06130), in Alpes-Maritimes (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Wonen aan de Cote d Azur


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod