Huis verkopen

GRASSE Zuid Frankrijk Nieuw appartement T3 te koop

€ 262.021
Oppervlakte 68 m²

KOM IN AANMERKING VOOR VERLAAGDE BTW* voor de aankoop van uw hoofdwoning!

DE STAD GRASSE
De stad Grasse is een echt pareltje, rijk aan geschiedenis die teruggaat tot het begin van de 11e eeuw. Het oude dorp, de pittoreske fonteinen en de weelderige herenhuizen maken het tot een historische stad met een unieke ziel. Grasse is ook een groene stad, omgeven door 543 hectare bos en kreupelhout, waardoor een ongerepte natuurlijke omgeving wordt geboden. Het is een dynamische stad, de jongste in het departement, aangedreven door de universiteitscampus en de bedrijfsincubator INNOVA Grasse. Grasse wordt wereldwijd erkend vanwege zijn geuren, waarmee een eeuwenoude parfumtraditie wordt voortgezet.

HET NIEUWE PROGRAMMA IN GRASSE
Dit nieuwe programma in Grasse biedt een selectie van accommodaties variërend van 2 tot 4 kamers, waarbij helderheid als centraal element wordt benadrukt. De woonkamers zijn royaal voorzien van grote driedubbele erkers, die uitkomen op prachtige terrassen en/of balkons. De keukens zijn ontworpen in een open ruimte met de woonkamer, waardoor de ruimte in zijn geheel wordt geoptimaliseerd. De familieappartementen beschikken over veel opbergruimte en zorgvuldig ontworpen doucheruimtes en/of badkamers.

GRASSE Zuid Frankrijk Nieuw appartement T3 te koop

EEN PROGRAMMA DICHT BIJ HET HISTORISCHE CENTRUM
Dit nieuwe programma, gelegen nabij het historische centrum, is het resultaat van een zorgvuldige selectie van diensten, die voldoen aan de RT 2012-normen. Het biedt elektrische rolluiken in de woonkamers, een ruime keuze aan grootformaat tegels en badkamers van hoge kwaliteit afwerkingen. Alle accommodaties profiteren van hoge energieprestaties, gecombineerd met de nieuwste generatie thermische en akoestische isolatie. Voor uw gemoedsrust zijn er video-intercoms en iso-afgeschermde bordesdeuren aanwezig. Geniet van het beste van Grasse en zijn historische centrum dankzij dit uitzonderlijke nieuwe programma.

Prijzen aangegeven in 20% BTW.

(*) Elke aankoop van nieuwe woningen is onderworpen aan een BTW van 20%. De BTW verlaagd naar 5,5% in plaats van 20% voor de aankoop van nieuwe woningen als hoofdverblijfplaats is een belangrijk instrument om te helpen bij het eigenwoningbezit. Voor velen is dit systeem, compatibel met een Zero Rate Loan (PTZ), de mogelijkheid om nieuwe woningen te kunnen kopen, ook al staat hun budget dit niet toe. Raadpleeg de voorwaarden bij uw MILAN CIP-adviseur.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 262.021
  • Type objectOnbekend
  • Slaapkamers2
  • Referentiemil-CIP-596-36747

Locatie

Dit object ligt in Grasse (06130), in Alpes-Maritimes (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Wonen aan de Cote d Azur


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod