Huis verkopen

La Colle-sur-Loup: Schitterende volledig gerenoveerde woning ontworpen door een beroemde architect.

€ 2.950.000
Oppervlakte 291 m²
Perceel 4170 m²

Met genoegen presenteren we deze luxe villa op slechts een paar minuten van het dorp Saint-Paul de Vence, in een rustige en groene omgeving. De villa in neo-Provençaalse stijl is volledig gerenoveerd met hoogwaardige afwerkingen en functies onder leiding van de beroemde architect en ontwerper Jacqueline MORABITO. Het pand heeft ook een prachtig zwembad omzoomd met olijfbomen, wat een ideale omgeving creëert om te ontspannen en van de zon te genieten. Wacht niet om deze woning te bezoeken met uw makelaarskantoor Côte d’Azur International Realty.

Neem contact met ons op voor een bezoek en een persoonlijke selectie van alternatieve woningen. Wij bieden een volledige service in onroerend goed, van selectie, bezoeken en onderhandelingen tot financiering, renovaties en de meest effectieve fiscale structuur. Maak gebruik van ons uitgebreide netwerk van experts!

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 2.950.000
  • Type objectHuis
  • Slaapkamers4
  • Referentie1547140

Locatie

Dit object ligt in La Colle-sur-Loup (06480), in Alpes-Maritimes (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Living on the Côte d'Azur

    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod