Huis verkopen

La Gaude Cottage huis en bastidon in een groene omgeving

€ 1.099.000
Oppervlakte 190.94 m²
Perceel 12673 m²

Toegang via een elektrische poort tot deze prachtige Provençaalse bastide om een terrein van 12.000 m² te ontdekken, genesteld in de rustige heuvels van La Gaude. Geniet van een zeldzaam landgoed, bestaande uit een hoofdhuis, een aanbouw en een stenen bastidon. Een weelderig familiedomein van groen, fruitbomen en paardenstempels gelegen aan de voet van de Baou de Saint Jeannet. Het hoofdhuis biedt een mooie entree, een grote woonkamer met open haard en hoge plafonds met zichtbare eiken balken, twee grote slaapkamers met kast, een aparte keuken, een doucheruimte en een apart toilet. De aangrenzende aanbouw biedt een aparte ingang, een woonkamer met open haard en kitchenette, twee grote slaapkamers, waarvan een met doucheruimte en toilet en-suite, een doucheruimte en een onafhankelijk toilet. Mooie glazen deuren openen naar een rustig en schaduwrijk terras. Een groot potentieel wordt geboden door de mogelijkheid om de ruwe kelder met meer dan 2 meter plafondhoogte om te bouwen tot woonruimte. Een ander uniek kenmerk is het bastidon van 34 m², op twee te renoveren niveaus, dat kan worden omgebouwd tot extra leefruimte. Naast een stevige garage is het terrein zwembadbaar en biedt het gemakkelijke parkeergelegenheid voor veel voertuigen. Geniet van de nabijheid van natuur, winkels en scholen terwijl je op slechts 25 minuten van het vliegveld van Nice en de stranden bent.

Neem contact met ons op voor een bezoek en een persoonlijke selectie van alternatieve eigendommen. Wij bieden een volledige service in onroerend goed, van selectie, bezoeken en onderhandelingen tot financiering, renovaties en de meest effectieve fiscale structuur. Maak gebruik van ons uitgebreide netwerk van experts!

Meer toeristische informatie over La Gaude

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 1.099.000
  • Type objectHuis
  • Slaapkamers4
  • Referentie1496386

Locatie

Dit object ligt in La Gaude (06610), in Alpes-Maritimes (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Living on the Côte d'Azur

    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod