Advertentie publiceren

Le Cannet nieuwbouw penthouse in groene heuvels van Cannes

€ 990.000
Oppervlakte 105 m²
Perceel 47 m²

Le Cannet is gelegen in het hart van de zeven heuvels rond Cannes. Een rustige omgeving met het bruisende centrum van Cannes op slechts enkele minuten met de auto of met de Palm Express bus. Le Cannet is ook een romantisch dorp met een prachtig middeleeuws centrum en het beroemde Place Bellevue. Hier kunt u genieten van een lunch of diner onder de honderden jaren oude bomen op het gezellige plein. Het uitzicht op Cannes vanaf uw stijlvol gedekte tafel met de zee aan de horizon is prachtig.

Le Cannet nieuwbouw penthouse in groene heuvels van Cannes

In de wijk Haut Cannet verschijnt deze kleine moderne nieuwbouw, aan het einde van Boulevard Carnot rechtsaf bij de rotonde. Een rustige groene woonwijk met alle winkels op loopafstand. In feite de perfecte plek om te genieten van de rust van Zuid-Frankrijk met de stranden en restaurants in de buurt. U bent in 5 minuten in het middeleeuwse centrum maar ook op de A8 of Mougins.

De eigentijdse residentie is ontworpen door architectenbureau Bruno Focheux. Rond een sobere, compacte en zeer lichte massa, geeft het project een prominente plaats aan de buitenruimtes door het spel van vaste stoffen en leegtes, schaduw en licht te versterken. De hoeken worden gemarkeerd door diepe loggia’s, vooruitspringende balkons of ruime terrassen in de schaduw van betonnen daken.

Le Cannet nieuwbouw penthouse in groene heuvels van Cannes

Een selectie van verfijnde kleuren en meerjarige materialen accentueren op elegante wijze de gevels: reliëfpleister in basaltgrijs op de begane grond, pleisterwerk afgewisseld met gebroken wit. De kleurontwerpers zijn zorgvuldig gekozen met steen- en beigetinten op de vloeren, ramen en patiodeuren in donkergrijs aluminium, leuning in helder glas. Een 4-zijdig dak in rode gootpannen maakt het plaatje compleet. Kies uit verschillende appartementen, van één en twee slaapkamers tot het super penthouse op de bovenste verdieping. Informeer naar prijzen en beschikbaarheid.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 990.000
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers3
 • Badkamers2
 • Referentie533379

Locatie

Dit object ligt in Le Cannet (06110), in Alpes-Maritimes (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Living on the Côte d'Azur

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod