Advertentie publiceren

Le Cannet nieuw penthouse in groene omgeving Cannes

€ 990.000
Oppervlakte 105 m²
Perceel 47 m²

Le Cannet bevindt zich in het hart van de zeven heuvels rondom Cannes. Een rustige omgeving met het bruisende centrum van Cannes op slechts enkele minuten met de auto of de Palm Expres. Le Cannet is ook een romantisch dorpje met een prachtig Middeleeuws centrum en het beroemde Place Bellevue. Hier kunt u heerlijk lunchen of dineren onder de honderden jaren oude bomen op het gezellige plein. Het uitzicht op Cannes vanaf uw stijlvol gedekte tafel met de zee aan de horizon is prachtig.

Le Cannet nieuw penthouse in groene omgeving van Cannes

In de wijk Haut Cannet verschijnt deze kleine moderne nieuwbouw, aan het eind van Boulevard Carnot rechtsaf, bij de rotonde. Een rustige groene woonwijk met alle winkels op loopafstand. Feitelijk de perfecte plek om van de rust van Zuid Frankrijk te genieten met de stranden en de restaurants in de buurt. U bent in 5 minuten in het Middeleeuwse centrum maar ook zo op de A8 of in Mougins.

De eigentijds vormgegeven residentie is ontworpen door architectenbureau Bruno Focheux. Rond een sobere, compacte en zeer lichte massa, geeft het project een prominente plaats aan buitenruimtes door het spel van vaste stoffen en holtes, schaduw en licht te versterken. De hoeken worden gemarkeerd door diepe loggia’s, uitstekende balkons of ruime terrassen in de schaduw van betonnen kappen.

Le Cannet nieuwbouw wonen in groene omgeving van Cannes

Een selectie van verfijnde kleuren en meerjarige materialen accentueert op elegante wijze de façades: basaltgrijs reliëf pleisterwerk op de begane grond, pleisterwerk afwisselend gebroken wit. De kleuragenten zijn zorgvuldig gekozen met steen en beige tinten op de vloeren, ramen en openslaande deuren in donkergrijs aluminium, helderglazen reling. Een 4-zijdig dak in rode kanaaltegels maakt het plaatje compleet. Maak uw keuze uit verschillende appartementen, van 1 en twee slaapkamers tot het penthouse op de bovenste etage. Informeer naar de prijzen en beschikbaarheid.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 990.000
 • Type objectOnbekend
 • Slaapkamers3
 • Badkamers2
 • ReferentieLEC-LNC

Locatie

Dit object ligt in Le Cannet (06110), in Alpes-Maritimes (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Wonen aan de Cote d Azur

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod