Huis verkopen

Object in Alpes-Maritimes, Provence-Alpes-Côte d'Azur

€ 2.153.000
Oppervlakte 157.5 m²
Perceel 207.83 m²
Aantal kamers 5 kamers

Le Cannet maakt deel uit van de Hauts de Cannes, een zeer gegeerde residentiële site. Deze prestigieuze omgeving bestaat uit luxueuze villa’s en kleine woningen in het hogere segment. Een waar paradijs van rust voor bewoners die op zoek zijn naar een zekere exclusiviteit, een bijzondere levenskwaliteit en een weelderig panorama over de stad en de baai.

In deze kleine, rustige, nieuw gebouwde prestigieuze residentie met een hoge kwaliteit inrichting, groot 4-slaapkamer appartement van ca. 157m2 met de nieuwste moderne confort en domotica systeem, biedt een prachtig uitzicht over de Middellandse Zee en het aangelegde park.

Het appartement bestaat uit een entree, een woonkamer die uitkomt op een terras op het zuiden van ongeveer 26m2, een open keuken, 2 slaapkamers ensuite, waarvan een met kleedkamer en uitkomend op een tweede terras op het zuiden, 2 slaapkamers, een aparte doucheruimte, een gastentoilet, een wasruimte en een grote berging.

Een kelder en 3 afgesloten parkeerboxen completeren deze woning.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 2.153.000
  • Type objectAppartement
  • Kamers5
  • Slaapkamers4
  • Referentie7334804

Faciliteiten

  Beveiliging
  Lift

Locatie

Dit object ligt in Le Cannet (06110), in Alpes-Maritimes (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Wretman Estate

    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod