Huis verkopen

Dakvilla - terras - panoramisch uitzicht

€ 1.570.000
Oppervlakte 139 m²

Uw internationale vastgoedplatform aan de Côte d’Azur biedt dit prachtige hoekappartement met 140 m² woonruimte dat uitkomt op een gelijkvloers terras/solarium van 180 m² en een prachtig uitzicht biedt op de zee en de heuvels.

Entree, hal, woon / eetkamer, volledig uitgeruste open keuken, master suite met badkamer, kleedkamer, apart toilet, nog twee slaapkamers met twee badkamers met douche en kleedkamer en suite. Luxueuze renovatie, verfijnde decoratie, perfecte indeling.

Een dubbele garage en twee kelders maken dit uitzonderlijke appartement compleet. Zwembad, tennisbaan, park en conciërge.

Neem contact met ons op voor een bezoek en een persoonlijke selectie van alternatieve woningen. Wij bieden een volledige service in onroerend goed, van selectie, bezoeken en onderhandelingen tot financiering, renovaties en de meest effectieve fiscale structuur. Maak gebruik van ons uitgebreide netwerk van experts!

Meer toeristische informatie over Le Cannet

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 1.570.000
  • Type objectAppartement
  • Slaapkamers3
  • Referentie1437226

Locatie

Dit object ligt in Le Cannet (06110), in Alpes-Maritimes (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Living on the Côte d'Azur

    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod