Huis verkopen

LE CANNET Nieuwbouw appartement Franse riviera T3

€ 394.000
Oppervlakte 66 m²

EEN ZACHTE EN DYNAMISCHE LEEFOMGEVING
Le Cannet belichaamt een echte bestemming die een stedelijk, studenten- en cultureel karakter combineert, terwijl de zachtheid van de Middellandse Zee behouden blijft. Deze nieuwe residentie is ideaal gelegen op enkele minuten van de gloednieuwe overdekte markt, de bioscoop, de gemeentelijke crèche en een veelvoud aan buurtwinkels.

OPTIMALE BEREIKBAARHEID
De strategische ligging van de stad, dicht bij de snelweg A8, biedt snelle toegang tot belangrijke bestemmingen zoals Aix-en-Provence of Italië. Gelegen in het hart van de rue d’Ormesson, biedt dit nieuwe adres een perfecte balans tussen stedelijke dynamiek en de zoetheid van het leven onder de mediterrane zon.

LE CANNET Nieuwbouw appartement Franse riviera T3

ELEGANTIE EN ARCHITECTONISCH MODERNISME
De nieuwe residentie nabij Boulevard Carnot combineert op briljante wijze elegantie en architectonisch modernisme, waarbij de kenmerken en identiteit van de plek nauwgezet worden gerespecteerd. In de residentie zorgt een met verschillende soorten beplante tuin ervoor dat de bewoners kunnen ontspannen in een groene omgeving. De groene ruimtes versierd met bloembedden bieden een aangename sfeer die evolueert met de seizoenen, waardoor een omgeving ontstaat die bevorderlijk is voor het welzijn.

GOED ONTWORPEN APPARTEMENTEN
De appartementen in deze nieuwe residentie in Le Cannet zijn beschikbaar van 2 tot 4 kamers en bieden een verscheidenheid aan interieurconfiguraties om aan uw behoeften en voorkeuren te voldoen. Elke accommodatie wordt uitgebreid met een buitenruimte, waardoor bewoners kunnen genieten van het mediterrane klimaat. De interieurindelingen zijn zorgvuldig ontworpen om licht en comfort te optimaliseren.

ELEGANTIE EN KWALITEIT
De elegantie van deze nieuwe residentie vlakbij Boulevard Carnot komt niet alleen tot uiting in de architectuur, maar ook in de decoratie van de inkomhal en de zorgvuldige keuze van de bouwmaterialen. Dit zorgt voor een verfijnde en hoogwaardige woonbeleving voor haar bewoners.

EEN STEDELIJKE EN MEDITERRANE BESTEMMING
Samenvattend biedt de nieuwe residentie nabij Le Cannet een uitzonderlijke leefomgeving die stedelijke dynamiek combineert met mediterrane zachtheid, alles in een elegante en goed ontworpen omgeving. De goed ontworpen appartementen en buitenruimtes nodigen u uit om ten volle te genieten van deze unieke mediterrane bestemming.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 394.000
  • Type objectOnbekend
  • Slaapkamers2
  • Referentiemil-CIP-877-44127

Locatie

Dit object ligt in Le Cannet (06110), in Alpes-Maritimes (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Wonen aan de Cote d Azur


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod