Huis verkopen

LE CANNET Zuid Frankrijk Nieuwbouw appartement T3

€ 299.000
Oppervlakte 68 m²

NIEUW CANNET-PROGRAMMA: EEN CENTRAAL EN PRAKTISCH ADRES IN CANNET-ROCHEVILLE
Ontdek nu de nieuwe ontwikkeling van Cannet, ideaal gelegen in het hart van de populaire wijk Rocheville. Profiteer van een centraal en praktisch adres, aan de poorten van de ecowijk Rocheville, waar winkels en diensten op loopafstand liggen.

EEN LEVENDIGE EN VERZORGDE LEEFOMGEVING
Gelegen in het hart van het nieuwe stadscentrum van Rocheville, biedt het nieuwe Cannet-programma een dynamische leefomgeving met behoud van de omgeving. Met een bakkerij, een hypermarkt en scholen die te voet bereikbaar zijn in minder dan 5 minuten, garandeert het een praktisch en comfortabel dagelijks leven. Daarnaast stoppen er diverse buslijnen vlakbij, waardoor u verzekerd bent van uitstekende verbindingen met het openbaar vervoer. Voor uw ontspanning liggen de bioscoop en de mediatheek op slechts een steenworp afstand, terwijl het strand van Cannes in slechts 10 minuten met de auto bereikbaar is.

LE CANNET Zuid Frankrijk Nieuwbouw appartement T3

ELEGANTE EN MODERNE ARCHITECTUUR
Het nieuwe Cannet-Rocheville-programma onderscheidt zich door zijn elegante en eigentijdse architectuur. Het bestaat uit een gebouw met een moderne uitstraling en past perfect in de stedelijke omgeving. De uitgestrekte aangelegde tuin biedt een aangename en groene leefomgeving, die uitnodigt tot ontspanning en gezelligheid.

LICHTE APPARTEMENTEN MET BALKON OF TERRAS
De appartementen in het nieuwe Cannet-programma zijn ontworpen om hun bewoners maximaal comfort en welzijn te bieden. Ze hebben allemaal een balkon of terras en bieden dus bevoorrechte buitenruimtes om te genieten van de zon en het uitzicht op de aangelegde tuin. Hun lichte en functionele interieurs garanderen een aangename dagelijkse leefomgeving.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 299.000
  • Type objectOnbekend
  • Slaapkamers2
  • Referentiemil-CIP-1002-45567

Locatie

Dit object ligt in Le Cannet (06110), in Alpes-Maritimes (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Wonen aan de Cote d Azur


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod