Advertentie publiceren

Een weelderig balkon met uitzicht over de baai van Cannes, op de heuvel van Le Cannet met een uitzonderlijke

€ 1.778.000
Oppervlakte 157 m²
Aantal kamers 7 kamers

123143SST06D – Op de hoogten van Cannet, met uitzicht op het dorp van Cannet, met een adembenemend uitzicht op de Middellandse Zee en zijn park, 4 slaapkamers appartement – 157,05m² + 25,64m² hoek terras- op het zuiden + 15,06m² balkon 1 + 7,10m² balkon 2 + 2,72m² balkon 3 (zie plattegrond) – in de buurt van het centrum van Cannes, een zeer ruime en lichte high-end 5 kamers appartement resoluut geoptimaliseerd met grote erkers met uitzicht op een prachtig op het zuiden gelegen hoekterras met uitzicht op zee. Deze ruime woning is rustig en functioneel met een goed ontworpen leefruimte biedt al het comfort van een nieuw gebouwde residentie klaar om te verhuizen tegen het einde van maart 2022.
Resoluut gemaakt voor een ’21e eeuw’ levensstijl, een unieke kans omdat niemand ooit heeft gewoond in dit goed geproportioneerde turnkey appartement ontworpen zonder verlies van ruimte. Gelegen op de 2e verdieping, zal dit goed badend in het licht u een gevoel van hoogte en privacy geven, het biedt een entree, uitkomend op een grote woon/eetkamer uitkomend op een prachtig hoekterras met een adembenemend uitzicht op zee, een grote en moderne keuken uitkomend op een balkon, een 1e grote slaapkamer met een en-suite badkamer met douche en een toilet, een 2e grote slaapkamers uitkomend op een balkon, een bijkeuken, een doucheruimte met een toilet, een 3e slaapkamer uitkomend op een balkon, en een 4e slaapkamer, een doucheruimte en een apart toilet in de entreehal, allen met geïntegreerde airconditioning, aangevuld met 3 overdekte parkeerplaatsen en een kelder.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 1.778.000
 • Type objectOnbekend
 • Kamers7
 • Slaapkamers4
 • Badkamers3
 • ReferentieUF-123143SST06D

Locatie

Dit object ligt in Le Cannet (06110), in Alpes-Maritimes (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Leggett Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod