Advertentie publiceren

Een weelderig balkon met uitzicht over de baai van Cannes, op de heuvel van Le Cannet met een uitzonderlijke

€ 649.500
Oppervlakte 65 m²
Aantal kamers 3 kamers

123143SST06B – Op de hoogten van Cannet, met uitzicht op het dorp van Cannet, met een adembenemend uitzicht op de Middellandse Zee en zijn park, 2 slaapkamers appartement – 65,42sqm + 20,54sqm hoek terras- op het zuiden + 3sqm balkon (zie plattegrond) – in de buurt van het centrum van Cannes, een lichte high-end 3 kamers appartement resoluut geoptimaliseerd met grote erkers met uitzicht op een prachtig op het zuiden hoek terras met uitzicht op zee. Deze ruime woning is rustig en functioneel met een goed ontworpen leefruimte biedt alle comfort van een nieuwbouw residentie klaar om te verhuizen tegen het einde van maart 2022.
Resoluut gemaakt voor een ’21st-century’ levensstijl, een unieke kans omdat niemand ooit heeft gewoond in dit goed geproportioneerde turnkey appartement ontworpen zonder verlies van ruimte. Gelegen op de 1e verdieping, zal dit goed badend in het licht u een gevoel van hoogte en privacy geven, het biedt een entree, uitkomend op een mooie woonkamer met een grote moderne keuken/woonkamer uitkomend op een mooi hoekterras, 2 grote slaapkamers, 1 badkamer met douche en een apart toilet, met geïntegreerde airconditioning, aangevuld met 2 inpandige parkeerplaatsen en een kelder.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 649.500
 • Type objectOnbekend
 • Kamers3
 • Slaapkamers2
 • Badkamers1
 • ReferentieUF-123143SST06B

Locatie

Dit object ligt in Le Cannet (06110), in Alpes-Maritimes (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Leggett Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod