Advertentie publiceren

Eigentijdse villa te koop in de heuvels boven Cannes

€ 4.950.000
Oppervlakte 573 m²

REF: 062022-008. Deze opvallende Mid Eeuw Moderne villa biedt een adembenemend uitzicht op zee, de Esterel en het bos. Ondergedompeld in de natuur, en gelegen in één van de meest prestigieuze privé domeinen aan de Côte d’Azur, werd de villa in 1971 gebouwd door een architect die een student was van Le Corbusier (Francois Lederlin). De huidige eigenaren hebben dit prachtige huis de afgelopen 15 jaar professioneel en zorgvuldig gerestaureerd en gemoderniseerd. De villa heeft 5 slaapkamers met eigen badkamer, waaronder een master suite op de hoofdverdieping, met een grote kleedkamer, een badkamer met prachtig uitzicht en een privé terras. De belangrijkste woonruimte heeft verschillende woonruimtes, die allemaal uitkomen op het terras en profiteren van het licht en het uitzicht, deze omvatten een eetkamer, woonkamer met open haard, een leeszaal en een tv-kamer met aangrenzende kantoorruimte.

Het Parc Résidentiel de l’Estérel is een prestigieus en zeer gewild privédomein met meer dan 550 ha groene gordel, grenzend aan het nationale park van het massif de l’Estérel (een beschermd reservaat). De meeste eigendommen binnen het park liggen op meer dan 10 000 m2 grond, waardoor elke eigenaar privacy geniet. De veiligheid van het park is elektronisch beveiligd en er is een bemande receptie bij de ingang. Er is een tennisbaan in het park en verschillende golfbanen liggen op 15 minuten rijden.

Een ongelooflijk zeldzaam eigendom aan de Franse Rivièra, niet alleen vanwege zijn gewilde architectonische stijl, maar ook vanwege zijn opmerkelijke ligging, ondergedompeld in de natuur met een aantal van de best mogelijke uitzichten, terwijl het slechts 15 minuten rijden is van de stranden, 30 minuten rijden van Cannes en 35 minuten van de internationale luchthaven van Nice.

Meer toeristische informatie over Mandelieu

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 4.950.000
  • Type objectHuis
  • Slaapkamers5
  • Referentie1067806

Locatie

Dit object ligt in Mandelieu-la-Napoule (06210), in Alpes-Maritimes (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Living on the Côte d'Azur

    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod