Advertentie publiceren

Gezinsvilla - 6 slaapkamers - in het hart van Mandelieu-La-Napoule

€ 1.650.000
Oppervlakte 320.75 m²

Gelegen in een zeer populaire wijk van Mandelieu, ontwikkelt deze karaktervolle villa van ongeveer 320 m² op 3 niveaus alle voordelen van een gezinswoning met zijn prachtige volumes.

Gericht op het zuiden op een terrasvormig perceel van bijna 1650 m², profiteert het van de late zon die kan worden genoten vanaf de vele terrassen waar we verschillende mediterrane soorten vinden.

Op de begane grond verwelkomt een grote entree ons en leidt naar een lichte woonkamer met zeer royale volumes met hoge plafonds waarin de woonkamer, de ingerichte keuken, de eetkamer en het gastentoilet zijn samengebracht. Deze ruimte profiteert van mooie openingen op de verschillende terrassen van deze verdieping.

Nog steeds op één niveau, hebben we toegang tot een kamer die open staat voor de woonkamer waar momenteel een vleugelpiano staat. De ombouw tot slaapkamer is goed mogelijk dankzij de aangrenzende badkamer.

Op de 1e verdieping ontdekken we een kleedkamer en een mooie kamer die dienst doet als slaapkamer en toegang geeft tot een ruim opslagvolume onder het dak.

Op de lagere niveaus ontwikkelt het huis zich
– Op de tussenverdieping: een en-suite slaapkamer met een douche en directe toegang tot de tuin.
– Op de begane grond: 2 slaapkamers met eigen badkamer/douche, een onafhankelijk appartement met eigen slaapkamer, een keuken en een woonkamer die in verbinding staan met de rest van het huis;

Maak de diensten van deze prachtige villa compleet een grote wasruimte, een badmintonbaan, een origineel gevormd zwembad, een garage en twee parkeerplaatsen.

De villa heeft een eigen alarmsysteem en airconditioning die een goed niveau van comfort garandeert.

Meer toeristische informatie over Mandelieu

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 1.650.000
  • Type objectHuis
  • Slaapkamers6
  • Referentie1076991

Locatie

Dit object ligt in Mandelieu-la-Napoule (06210), in Alpes-Maritimes (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Living on the Côte d'Azur

    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod