Huis verkopen

Object met zwembad in de Alpes-Maritimes, Provence-Alpes-Côte d'Azur

€ 750.000
Oppervlakte 98 m²
Aantal kamers 4 kamers

Met genoegen presenteren wij dit prachtige 4-kamer appartement van ongeveer 100 m², zeer goed onderhouden en slim ingedeeld.

Het appartement omvat: verwelkomende hal met geïntegreerde kast, open en lichte woonkamer met toegang tot een ruim terras op het zuidoosten met een prachtig panoramisch uitzicht op de zee en de Lérins eilanden, een open ingerichte keuken en twee badkamers met wc’s, en ook het bidet in een van de badkamers. Twee elegante slaapkamers met inbouwkasten en royale ruimte voor kingsize bedden. De derde slaapkamer wordt momenteel gebruikt als kantoor. Fiber en alarmsysteem in het appartement. Last but not least, twee grote garages en een kelder.

Residence Le PLAZA biedt een zwembad met panoramisch uitzicht, een fitnessruimte en een vergaderzaal. Bewoners hebben toegang tot de tennisbanen en het zwembad van het Domaine de Bellevue. Perfecte locatie om te genieten van de Côte d’Azur.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 750.000
  • Type objectAppartement
  • Kamers4
  • Slaapkamers3
  • Referentie8190524

Faciliteiten

  Beveiliging
  Lift
  Zwembad

Locatie

Dit object ligt in Mandelieu-la-Napoule (06210), in Alpes-Maritimes (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Wretman Estate


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod