Huis verkopen

MANDELIEU Nieuw appartement te koop Franse riviera T4

€ 1.450.000
Oppervlakte 143 m²

EEN UITZONDERLIJKE LEEFOMGEVING
Mandelieu-la-Napoule, gelegen aan de voet van het Estérel-massief en dichtbij Cannes en Nice, biedt zijn bewoners een uitzonderlijke leefomgeving. De stad, bijgenaamd de “Hoofdstad van Mimosa”, opent naar de prachtige Golf van Napoule met zijn stranden, golfbaan en nautische havens. Het wordt begrensd door de baai van Cannes en biedt een adembenemend uitzicht op de vulkanische kegel van San Peyre. De stad is economisch en toeristisch dynamisch en verwelkomt elk jaar duizenden bezoekers van over de hele wereld. Het beschikt over een vrijetijdsinfrastructuur, openbaar vervoer, een SNCF-station, een zakenluchthaven en culturele activiteiten. De stad is van oudsher bekend om zijn kasteel en is ook het startpunt voor de beroemde Lérins-eilanden vanuit de haven van La Napoule. Mandelieu-la-Napoule verleidt met zijn idyllische leefomgeving en zijn zachte manier van leven tussen land en zee.

EEN UITZONDERLIJK NIEUW PROGRAMMA IN MANDELIEU
Dit nieuwe programma in Mandelieu bestaat uit zes luxe individuele villa’s, gelegen in de zeer populaire wijk Termes. Elk van deze villa’s is ontworpen met modernisme en elegantie in gedachten. De architectuur is resoluut eigentijds en benadrukt licht en moderniteit.

MANDELIEU Nieuw appartement te koop Franse riviera T4

UITZONDERLIJKE ACCOMMODATIE
De villa’s in dit uitzonderlijke programma hebben elk een individueel zwembad op het dak, grote woonkamers die uitkomen op een vrij zicht op de heuvels van Termes, en slaapkamers op tuinniveau met directe toegang tot de groene ruimtes. Bijzondere aandacht werd besteed aan de vegetatie met mediterrane soorten die privacy en rust garanderen.
Elke villa is ontworpen om te verleiden door zijn harmonie en de keuze van de materialen. De volumes worden versterkt door hoge plafonds. De eigentijdse diensten van hoog niveau staan ​​ten dienste van uw levenscomfort. Het interieur combineert comfort en functionaliteit en biedt lichte ruimtes dankzij de grote erkers.

Wij bieden u een volledig scala aan diensten om uw huis te personaliseren en zo een ruimte te creëren die bij u past. Ontdek dit uitzonderlijke nieuwe programma en voel je vanaf het eerste moment thuis!

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 1.450.000
  • Type objectOnbekend
  • Slaapkamers3
  • Referentiemil-CIP-985-45168

Locatie

Dit object ligt in Mandelieu-la-Napoule (06210), in Alpes-Maritimes (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Wonen aan de Cote d Azur


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod