Advertentie publiceren

Huis in de Alpes-Maritimes, Provence-Alpes-Côte d’Azur

€ 2.990.000
Oppervlakte 308 m²
Perceel 1680 m²

Prachtige, karakteristieke villa, deels in natuursteen gebouwd en met separaat gastenhuis. De villa is gebouwd in de jaren 20 van de vorige eeuw en er is een hele mooie combinatie gecreëerd van klassiek en modern waarin de authenticiteit van de jaren 1920-1930 heel mooi bewaard is gebleven. 

In de omheinde tuin van ca. 1.680 m² staan prachtige olijfbomen van honderden jaren oud, cipressen en andere mediterrane planten en bomen soorten. Te midden hiervan het prachtige zwembad van 13 x 6 meter, in 2018 geheel gerenoveerd. 

Het gastenverblijf is gebouwd in 2005 en is aan de buitenzijde geheel in dezelfde stijl als het huis. Tevens zijn er ook 2 garages (48 m²) aangebouwd waardoor er de mogelijkheid is om 4 tot 5 auto’s op het terrein te parkeren waarvan 2 in de garage. Een ware luxe in deze schitterende omgeving. 

Op de begane grond van de villa bevindt zich de entree en eetkamer van 17 m², de woonkamer van 28 m² met zicht op de tuin, de keuken van 21 m² met deuren naar het terras en een toilet. Op deze verdieping hebben de eigenaren gekozen om klassiek met modern te combineren wat tot een prachtig resultaat heeft geleid. 

De stalen wenteltrap leidt naar de eerste verdieping waar zich de masterbedroom van 20 m² bevindt met toegang tot het balkon, een ruime dressing en ruime badkamer met separate douche en deuren naar het balkon. De hoge plafonds en de nog originele vloer in de hal en slaapkamer laten zien dat dit huis bijna 100 jaar oud is. Op deze verdieping is nog een ingang die momenteel gebruikt wordt door personeel. 

Op de volgende verdieping bevinden zich 3 slaapkamers (elk ca. 15 m²) met ieder een eigen badkamer en alle drie toegang tot een balkon met uitzicht op de Middellandse Zee. Eén van de drie kamers heeft een prachtig balkon met pilaren. 

Op de bovenste verdieping is nog een slaapkamer (13 m²) en badkamer gecreëerd. Vanuit het raam kan je, naast de Middellandse Zee, zelfs Italië zien liggen.  

Helemaal onderin het huis, bereikbaar vanaf buiten en vanaf een trap in de keuken bevindt zich het poolhouse van 18 m². Deze ruimte is geheel gerenoveerd en is voorzien van toilet en douche. Het poolhouse is nog niet ingericht maar wel helemaal afgewerkt. 

Het gastenverblijf heeft één slaapkamer van 12 m², een badkamer met toilet en op de begane grond een woonkamer van 20 m² en keuken. Het huis heeft een eigen terras waardoor privacy gegarandeerd is voor zowel de gasten als de bewoners van het huis. 

Op minder dan 5 minuten lopen van het centrum, de stranden en restaurants. Het ligt op 10 minuten rijden van Monaco en binnen 30 minuten is Nice Airport bereikt.

Kortom een prachtig karakteristiek huis wat door zijn ideale ligging zowel voor permanente bewoning als voor vakantieverblijf zeer interessant is.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 2.990.000
  • Type objectHuis
  • Referentie3221BD

Locatie

Dit object ligt in Menton (06500), in Alpes-Maritimes (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

B&D France

    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod