Huis verkopen

MENTON nieuw eigendom te koop T4 Cote Azur

€ 517.000
Oppervlakte 90 m²

Menton is op zichzelf al een concentraat van het beste dat de Côte d’Azur haar inwoners te bieden heeft. Het is een zeer populaire badplaats, maar het is erin geslaagd om zijn Provençaalse authenticiteit te behouden, zoals wordt geïllustreerd door de uitzonderlijke schoonheid van de oude stad met de Saint-Michel basiliek. Menton is uitgeroepen tot stad van de kunsten, zoals aangegeven door het wapen “Artium Civitas”, met zijn zomerconcerten van klassieke muziek en zijn tentoonstellingen in het nieuwe Palais Cocteau, maar het is ook en vooral de stad van tuinen en citroenen, met zijn beroemde Festival.

In de wijk Borrigo, op slechts een kwartier van het treinstation en een paar minuten van het strand met turquoise water, kun je de auto op de parkeerplaats laten staan en alles te voet doen: winkels, scholen, hogescholen en sportschool.

Met de trein ben je in 30 minuten in Monaco en Italië.

Deze intieme nieuwe residentie past harmonieus in zijn omgeving.
De 2- tot 4-kamerappartementen bieden prachtige volumes. Sommige hebben grote terrassen die echte extra woonkamers vormen, in deze regio waar de zon meer dan 300 dagen per jaar schijnt.

De tien voordelen van nieuwbouw

Lagere notariskosten
Lagere belastingkosten
Tien jaar garantie
Veranderbare plattegrond
Beste energielabel
Beste geluidsisolatie
Ruime keuze in tegels
Complete afwerking
Geen standaard keuken inbegrepen
Betaling in schijven

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 517.000
  • Type objectNieuwbouw
  • Slaapkamers3
  • Referentie1469458

Locatie

Dit object ligt in Menton (06500), in Alpes-Maritimes (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Living on the Côte d'Azur

    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod