Huis verkopen

MENTON Nieuwbouw appartement Franse riviera T4

€ 498.000
Oppervlakte 91 m²

MENTON: DE KUNST VAN HET LEVEN AAN DE CÔTE D’AZUR
Menton alleen al belichaamt de onmiskenbare charme van de Côte d’Azur. Als populaire badplaats heeft het zijn Provençaalse authenticiteit weten te behouden, vooral in de uitzonderlijke schoonheid van de oude binnenstad met de Saint-Michel-basiliek. Menton draagt ​​met trots de titel “Stad van de Kunsten” op zijn wapen “Artium Civitas” en biedt een rijke culturele scene met klassieke muziekconcerten en tentoonstellingen in de zomer in het nieuwe Palais Cocteau. Het staat ook bekend om zijn beroemde tuinen en het Citroenfestival.

MENTON Nieuwbouw appartement Franse riviera T4

LE BORRIGO: EEN IDEALE BUURT
Gelegen op slechts een kwartier van het treinstation en een paar minuten van het strand met zijn turquoise water, biedt de wijk Borrigo de mogelijkheid om de auto op de parkeerplaats te laten staan ​​en alles te voet te doen. Het herbergt winkels, scholen, hogescholen, een middelbare school en een sporthal. Bovendien zijn Monaco en Italië gemakkelijk te bereiken in slechts 30 minuten met de trein.

EEN NIEUWE INTIMISTISCHE WONING
De nieuwe residentie in Menton past harmonieus in zijn omgeving en biedt een uitzonderlijke leefomgeving. De 2 tot 4 kameraccommodaties hebben prachtige volumes. Sommige hebben grote terrassen, echte extra woonkamers, waardoor u kunt genieten van de zon die in deze regio meer dan 300 dagen per jaar schijnt. Ervaar de kunst van het leven aan de Côte d’Azur in de nieuwe residentie in de wijk Borrigo in Menton.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 498.000
  • Type objectOnbekend
  • Slaapkamers3
  • Referentiemil-CIP-849-42027

Locatie

Dit object ligt in Menton (06500), in Alpes-Maritimes (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Wonen aan de Cote d Azur


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod