Huis verkopen

MENTON Nieuwbouw appartement Franse riviera T3

€ 409.000
Oppervlakte 66 m²

DE CHARME VAN DE MIDDELLANDSE ZEE
Gelegen op een heuvel met uitzicht op de Middellandse Zee, is dit prachtige nieuwe project in Menton gelegen op een heuvel met uitzicht op de Middellandse Zee en biedt het een adembenemend uitzicht op deze schat van de Riviera. Menton, parel van de Côte d’Azur, openbaart zich in zijn beste licht dankzij deze uitzonderlijke residentie. U krijgt de mogelijkheid om te genieten van een beschermde woonomgeving terwijl u zich op slechts 10 minuten rijden van het stadscentrum bevindt.

EEN GROENE OASE IN HET HART VAN DE STAD
In het hart van een zorgvuldig aangelegd gebied, versierd met bomen en lokale soorten, onthult dit nieuwe programma in Menton vier intieme eilanden, elk bestaande uit één verdieping. De nadruk ligt op het behoud van de natuur en het creëren van een rustgevende omgeving die perfect past bij de mediterrane charme van de regio.

MENTON Nieuwbouw appartement Franse riviera T3

HUISVESTING ONTWORPEN VOOR UW WELZIJN
De nieuwe ontwikkeling dichtbij de stranden biedt een verscheidenheid aan appartementen, variërend van 2 tot 4 kamers, ontworpen om aan alle behoeften en elke levensstijl te voldoen. Elke accommodatie wordt uitgebreid met een terras met tuin of een balkon, zodat u optimaal kunt profiteren van het zonnige klimaat van Menton. Sommige bevoorrechte mensen zullen zelfs het geluk hebben te profiteren van een helder zicht op de zee, waardoor er dagelijks een droomsfeer ontstaat.

DICHT BIJ ALLES WAT U NODIG HEBT
Naast de ideale ligging dicht bij de stranden, biedt deze nieuwe ontwikkeling in Menton snelle toegang tot scholen van alle niveaus en een verscheidenheid aan winkels, die in minder dan 14 minuten met de auto bereikbaar zijn. Bovendien verbindt de nabijheid van bus 6, gelegen aan de voet van de nieuwbouw vlakbij het strand, u perfect met de dynamiek van de stad en haar regio, waardoor uw dagelijkse verplaatsingen worden vergemakkelijkt.

NIEUW PROGRAMMA IN MENTON
Kortom, deze nieuwe ontwikkeling dichtbij de stranden van Menton belichaamt de mediterrane droom op zijn hoogtepunt. Met zijn benijdenswaardige locatie, zijn zorgvuldige architectuur, zijn accommodatie ontworpen voor uw welzijn en de nabijheid van alles wat u nodig heeft, vertegenwoordigt het een unieke kans om het leven te leiden dat u verdient aan de Côte d’Azur. Kom en ontdek de betoverende charme van Menton, in deze oase van rust aan zee.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 409.000
  • Type objectOnbekend
  • Slaapkamers2
  • Referentiemil-CIP-834-41346

Locatie

Dit object ligt in Menton (06500), in Alpes-Maritimes (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Wonen aan de Cote d Azur


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod