Huis verkopen

Subliem gerenoveerd huis met zwembad in perfecte staat.

€ 995.000
Oppervlakte 133 m²
Perceel 1000 m²

Charmante villa in Mouans Sartoux gelegen in een rustige omgeving en zonder inkijk. Op een mooie oppervlakte van 133 m² op een perceel van 1000m², biedt de villa een grote entree, een mooie kathedraal woonkamer met balkenplafond en open haard, 3 slaapkamers (waaronder een ouderlijke suite gelegen op de bovenverdieping), 3 badkamers en een ingerichte en uitgeruste keuken die toegang geeft tot een van de terrassen. Buiten kun je de hele dag genieten van een zwembad met poolhouse, een zomerkeuken, een jeu de boulesbaan en een jacuzzi. Eeuwenoude bomen en een natuurlijke fontein maken deze tuin compleet. Een gesloten garage voor twee auto’s, 4 parkeerplaatsen waarvan één overdekt, maken deze woning compleet.

Neem contact met ons op voor een bezoek en een persoonlijke selectie van alternatieve woningen. Wij bieden een volledige service in onroerend goed, van selectie, bezoeken en onderhandelingen tot financiering, renovaties en de meest effectieve fiscale structuur. Maak gebruik van ons uitgebreide netwerk van experts!

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 995.000
  • Type objectHuis
  • Slaapkamers3
  • Referentie1496281

Locatie

Dit object ligt in Mouans-Sartoux (06370), in Alpes-Maritimes (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Living on the Côte d'Azur

    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod