Huis verkopen

MOUANS SARTOUX Zuid Frankrijk Nieuwbouw appartement T3

€ 285.000
Oppervlakte 46 m²

EEN COMPLETE RENOVATIE VOOR EEN UITZONDERLIJKE LEEFOMGEVING
Gelegen tussen Grasse, Cannes en Sophia Antipolis, biedt dit renovatieprogramma een ideale locatie in het hart van de Côte d’Azur. Elk appartement is volledig gerenoveerd en beschikt over een groot terras of tuin, wat een aangenaam en vriendelijk buitenleven biedt. De 12 appartementen, van studio’s tot 4 kamers, zijn gerenoveerd met hoogwaardige afwerking, waardoor een optimaal comfort voor hun bewoners wordt gegarandeerd.

EEN STRATEGISCHE GEOGRAFISCHE LOCATIE
Ideaal gelegen tussen zee en parfum, dit programma ligt op een steenworp afstand van het stadscentrum en het kasteel van Mouans Sartoux. Grenzend aan Mougins en dicht bij Cannes, Grasse en Sophia Antipolis, profiteert het van een centrale en praktische locatie. Aan de rand van een doodlopende weg en op slechts 300 meter van het stadscentrum, is de omgeving bevorderlijk voor absolute rust, biedt een landelijke sfeer en ligt toch dicht bij voorzieningen en de doordringende CANNES-GRASSE-weg.

MOUANS SARTOUX Zuid Frankrijk Nieuwbouw appartement T3

EEN ATYPISCHE EN ELEGANTE ARCHITECTUUR
Het vastgoedproject bestaat uit twee gebouwen, één verdieping hoog op de begane grond. Door de volledige renovatie van deze gebouwen zullen 12 moderne en functionele appartementen ontstaan. De keukens en badkamers zullen volledig uitgerust zijn en elk appartement zal profiteren van zeer goede voorzieningen om aan de meest veeleisende verwachtingen op het gebied van comfort en levenskwaliteit te voldoen.

Ontdek een uniek renovatieprogramma, dat een voordelig belastingstelsel biedt voor een hoofdwoning of gemeubileerde huur, inclusief AIRBNB, in mede-eigendom
Mis de kans niet om te wonen of te investeren in dit renovatieprogramma in Mouans Sartoux, op slechts 300 meter van het stadscentrum!

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 285.000
  • Type objectOnbekend
  • Slaapkamers2
  • Referentiemil-CIP-1007-45703

Locatie

Dit object ligt in Mouans-Sartoux (06370), in Alpes-Maritimes (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Wonen aan de Cote d Azur


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod