Advertentie publiceren
€ 6.500.000
Oppervlakte 500 m²

Ref 112020-008 In een gesloten en beveiligd domein, prachtige woning, volledig gerenoveerd, van 500 m² op een mooi perceel met een prachtig uitzicht op de golf. Het biedt een grote entree, woonkamer met open haard, eetkamer, high tech keuken, kantoorhoek, hoofdslaapkamer met dressing en badkamer, 4 slaapkamers met doucheruimte, grote terrassen. Billard kamer, fitnessruimte, kelder. Conciërge appartement, garage voor 3 auto’s. Poolhouse met zomerkeuken, sauna en douche. Mooi verwarmd zwembad. Toegang tot de golf

Het huis is gelegen in Mougins in Mougins Royal Golf Club. Het heeft een eigen toegang tot de Tee 1 en bestaat uit 2 niveaus en ligt op een perceel grond van 2.000 m2.

Het huis heeft 500 m2 woonoppervlak, de garage en bijkeukens niet meegerekend en de garage is 75 m2 (voor drie-vier auto’s) en een carport voor 2 auto’s.

1ste verdieping: inkomhal, gastentoilet, woonkamer, met open haard op gas, keuken, eetkamer, ouderslaapkamer en kinderslaapkamers.

1e niveau : 3 gastenslaapkamers allen en-suite en toegang tot het zwembadgedeelte.

Garage, wasruimte, stookruimte, hal, berging, speel- of studeerkamer, tweekamerappartement voor personeel met gescheiden toegang.

Het zwembadgedeelte: een beglaasde zomerkeuken, sauna, afgewerkt met cederhout, douche en WC.

Zwembad: verwarmd, met de nieuwste apparatuur die eens in de drie jaar onderhoud nodig heeft, robot voor het reinigen van de bodem en de wanden. De wanden zijn bekleed met glasmozaïek van azuurblauwe kleur, 7 LED verlichtingsarmaturen, de zwembadafdekking is het TRANSPARENT gordijn met elektrische aandrijving, het zwembad is ontworpen voor het hele jaar door temperatuur tot 30 graden Celsius.

Tuin: automatische besproeiing, synthetisch luxe gazon (Royal Grass, de productie van Nederland).

Systemen: 2-traps alarmsysteem (perimeter rond het huis in het land en de hele binnenkant van het huis met het geluid en brand sensoren);

volledige airconditioning;
zonne-accus voor verwarming en zwembadverwarming;
2 verwarmingspompen met zonne accus;
satelliet televisie;
gasverwarming back-up;
een gashaard;

Meubilair: volledig gemeubileerd, Valcucine (keuken), Giorgetti (grotendeels), Minotti, Panconesi, Oasis, Longy (kasten en binnendeuren).

Ingangsdeuren en garagedeur Silvelox.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 6.500.000
  • Type objectHuis
  • Referentie661162

Locatie

Dit object ligt in Mougins (06250), in Alpes-Maritimes (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Living on the Côte d'Azur

    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod